Bærum Golfklubb

Kredinor har inngått en avtale med Bærum golfklubb for sesongen 2016 og 2017. Avtalen innbærer at ansatte i Kredinor får god tilgang til å spille golf. De får også muligheten til å utnytte de andre fasilitetene som tilhører golfklubben.

- Vi ønsker å være ambassadører for golfsporten, og håper at flere enn Kredinor verdsetter et så flott og godt tilrettelagt anlegg som Bærum golfklubb, sier sponsoransvarlig Ingjerd Thurmer i Kredinor.  

- Noen av de ansatte har etterspurt golf, og når vi fikk muligheten valgte vi å inngå avtale med Bærum Golfklubb. Kredinor har som ambisjon å bidra til trivsel og arbeidsglede, og tror avtalen vil bidra positivt til nettopp dette, sier Ingjerd Thurmer.

Bærum Golfklubb har i dag ca 1.500 medlemmer i alle aldre. Bærum Golfklubb har en 18 hulls park- og skogsbane, flotte treningsmuligheter og en 9 hulls korthullsbane som er perfekt for trening og nybegynnere. Klubben har også et tett samarbeid med Bærum Golfsenter, som drifter deres proshop om sommeren og et innendørs golf senter i vinterhalvåret.

Bærum Golfklubb.

 

          

 

Kontaktperson 

 

Linda Bomann, salgssjef Kredinor
Mobil: 905 36 223
Linda.Bomann@kredinor.no

Copyright © 2014 - Kredinor - Rådhusgata 27, Postboks 782 Sentrum - 0106 Oslo - telefon 22 00 91 00 - kundeservice@kredinor.no - Foretaksregisteret NO953556472MVA