Stavanger Oilers

Kredinor har nå inngått en sponsoravtale med Stavanger Oilers som gir tilgang til en svært god arena for å treffe lokalt og regionalt næringsliv, samtidig som vi tar del i opplevelsene knyttet til gode sportslige prestasjoner.

Kredinor har ambisjoner om en betydelig vekst i Stavanger-regionen i årene som kommer. For å lykkes ønsker blir det viktig å synliggjøre vår  rolle som medspiller til lokalt næringsliv.

Foto: Stavanger Oilers

Sponsoravtalen med Stavanger Oilers, som i tillegg har det flotte anlegget DNB Arena, bidrar til at Kredinor kan være tettere på lokal næringsliv - og folk flest.  Kredinor føler tilhørighet til payoffen: Sammen er vi sterke. Avtalen gjelder for resten av 2016 og hele 2017.

- Vi er veldig glade for å ha fått på plass denne samarbeidsavtalen, sier avdelingsleder Monica Hatlen i Stavanger. - Nå ønsker vi å utnytte profileringsmulighetene i sponsoravtalen og samtidig bli kjent med sponsornettverket. Det gleder vi oss til. Vi har tyvstartet litt – og har allerede vært heiagjeng i storstuen DNB Arena, sier Monica Hatlen.

Stavanger Oilers er svært dyktige på arbeidet de gjør utenfor isen. De har lyktes å bygge opp Norges største sponsornettverk. – Vi gleder oss over å være en del av sponsornettverket, og fremfor alt gleder vi oss til kampene når Kredinor-logoen glitrer fra Kuben, sier Marianne Marsli som er Key Account Manager i Kredinor og ansvarlig for å følge opp sponsoravtalen lokalt. 

- Kredinor som merkenavn i Stavanger er fortsatt ungt. Det er mindre enn to år siden fusjonen med Kreditorforeningen Vest. Målsettingen vår nå er å ta en posisjon som viktig medspiller til lokalt og regionalt næringsliv, sier sponsoransvarlig Ingjerd Thurmer i Kredinor.

I tillegg til inkassoløsninger og fakturering tilbyr Kredinor kurs og seminarer til egne kunder. DNB Arena er godt tilrettelagt med møtelokaler til kurs og seminarer som det vil være naturlig å benytte for Kredinor.

Foto: Screenshot fra DNB Arena og første kampen hvor Kredinor ble profilert som sponsor.  

 

 

 

 

Kontaktperson i Kredinor

 

Marianne Marsli
Mobil: 958 60 430
marianne.marsli@kredinor.no

Copyright © 2014 - Kredinor - Rådhusgata 27, Postboks 782 Sentrum - 0106 Oslo - telefon 22 00 91 00 - kundeservice@kredinor.no - Foretaksregisteret NO953556472MVA