Vipers Kristiansand

Kredinor er inne i 4. år på rad som sponsor av Vipers, og har fornyet avtalen for sesongen 2017-2018. - Vi ønsker å være en langsiktig partner for Vipers, sier avdelingsleder Aud Fjeldstad i Kristiansand.

 

I perioden Kredinor har vært med har klubben gjort det svært bra sportslig og har parallelt bygd opp en velfungerende administrasjon, utviklet spillertroppen, styrket sponsornettverket og levert gode kampopplevelser.

 

Profilering og aktivitet for Kredinor

Gjennom sponsoravtalen blir Kredinor synlig blant annet på profilflater og drakter, gjennom en spillerprofil - og gjennom samlinger i sponsornettverket. Kredinor vil også ha tilgang til billetter på kamper – og er vertskap på en utvalgt kamp.

 

- Kredinor ønsker å bli en bedre kjent – og godt likt merkevare lokalt, sier sponsoransvarlig Ingjerd Thurmer, markedssjef i Kredinor. – Vi ønsker å være lokalt næringslivs førstevalg som leverandør av inkassotjenester på Sørlandet, sier Ingjerd. – Samtidig er det ikke bare business som teller. Som medlemseid samvirkeforetak ønsker Kredinor også å gi noe tilbake i et viktig område for Kredinor, avslutter Ingjerd Thurmer.

 

 

 

 

 

 

 

Hovedkontakt for Kredinor i Kristiansand 

 

Avdelingsleder Aud Fjeldstad

Mobil: 99108180

E-post: audfje@kredinor.no)

 

 

Copyright © 2014 - Kredinor - Rådhusgata 27, Postboks 782 Sentrum - 0106 Oslo - telefon 22 00 91 00 - kundeservice@kredinor.no - Foretaksregisteret NO953556472MVA