Vipers Kristiansand

Kredinor er inne i 3. år på rad som sponsor av Vipers, og fornyet i dag avtalen for sesongen 2016-2017. - Vipers Kristiansand er en blitt en attraktiv klubb i håndball-Norge, sier salgs- og markedssjef Odd Arild Skonhoft i Kredinor, Kristiansand.

- Kredinor ønsker å være en aktiv og langsiktig partner i den spennende satsingen videre, sier Odd Arild.

 

I perioden Kredinor har vært med har klubben bygd opp en velfungerende administrasjon, utviklet spillertroppen, styrket sponsornettverket, bedret kamparrangementskvaliteten - noe som for øvrig ledet til tittelen årets arrangør i 2015. - Vi er imponerte over den flotte jobben som er gjort i Vipers disse årene, understreker Odd Arild Skonhoft.

 

Sportslig satsing i Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand står foran meget spennende år. For de neste 2 årene har klubben ansatt Kenneth Gabrielsen som hovedtrener. Gabrielsen kommer fra samme stilling i Glassverket som han har bygd opp til medaljesankere de seneste to årene. Målsetningen for sesongen er klar: De ønsker å utfordre Larvik HK i kampen om gullet i Norge samt spill i Champions League! – Vi ønsker å være med og heie på mot ambisiøse mål, sider Odd-Arild.

 

Fornøyde partnere som signerer fra Vipers og Kredinor i Kristiansand. Odd-Arild Skonhoft fra Kredinor og Terje Marcussen fra Vipers signerer samarbeidsavtalen.

 

Profilering og aktivitet for Kredinor

Gjennom sponsoravtalen blir Kredinor synlig blant annet på profilflater og drakter, gjennom en spillerprofil - og gjennom samlinger i sponsornettverket. Kredinor vil også ha tilgang til billetter på kamper – og kan være vertskap på en utvalgt kamp.

 

- Kredinor ønsker å bli en bedre kjent – og godt likt merkevare lokalt, sier sponsoransvarlig Ingjerd Thurmer, markedssjef i Kredinor. – Vi ønsker å være lokalt næringslivs førstevalg som leverandør av inkassotjenester på Sørlandet, sier Ingjerd. – Samtidig er det ikke bare business som teller. Som medlemseid samvirkeforetak ønsker Kredinor også å gi noe tilbake i et viktig område for Kredinor, avslutter Ingjerd Thurmer.

 

 

 

 

 

 

 

Hovedkontakt for Kredinor i Kristiansand 

 

Avdelingsleder Aud Fjeldstad

Mobil: 99108180

E-post: audfje@kredinor.no)

 

Salgs-/markedssjef Odd-Arild Skonhoft

Mobil: 90561799

E-post: oas@kredinor.no.

Copyright © 2014 - Kredinor - Rådhusgata 27, Postboks 782 Sentrum - 0106 Oslo - telefon 22 00 91 00 - kundeservice@kredinor.no - Foretaksregisteret NO953556472MVA