Støtter Rosa Sløyfe-aksjonen

Kredinor går over i "rosa" i oktober for å støtte Rosa sløyfe-aksjonen med mer enn 75.000 kroner.

Kredinor kjøper rosa sløyfer til ansatte og gir en sum som julegave. I tillegg gir vi også en liten sum for hver inkassosak som løses via Kredinors kundesenter i oktober. Disse pengene kommer i tillegg til de kr 75 000,-, Kredinor støtter gjennom kjøp av sløyfer og julegave.

- Kreft er en sykdom som berører oss alle, sier markedssjef Ingjerd Thurmer. - Ved å samle flere gode interne initiativ får Rosa sløyfe-aksjonen et beløp som monner. Samtidig gir det mening i arbeidshverdagen, spesielt for kundebehandlerne på kundesenteret vårt som vet at for hver inkassosak som løses går en liten sum av det til Rosa sløyfe-aksjonen. Det gir en god arbeidshverdag og virker samlende.

Økt bevissthet og informasjon kan forebygge
Rosa sløyfe-aksjonen er også en viktig påminnelse om at kvinner selv må ha et aktivt forhold til å undersøke seg selv, få hjelp til screening og legge opp til en livsstil som virker forebyggende. Kvinner som oppdager brystkreft tidlig har svært stor sjanse for å bli helt frisk etter behandling.

Hva er rosa sløyfe aksjonen?
Hvert år i oktober starter en rosa folkebevegelse over hele verden for å vise solidaritet med bryskreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskningen. Ulike valører av rosa vises på bygninger, boklanseringer, i utstillinger for å minne oss om den lumske sykdommen brystkreft.

Foto: Spikersuppa i rosa valører i anledning Rosa sløyfe-aksjonen.

Mer informasjon

Hjemmesidene til Kreftforeningen 
Rosa sløyfe-aksjonen og årets tema arvelig brystkreft 


Kontaktperson i Kredinor

Ingjerd Thurmer / Markedssjef, intern- og ekstern kommunikasjon Kredinor 
Mob: 416 40 797 / ingjerd.thurmer@kredinor.no

Copyright © 2014 - Kredinor - Rådhusgata 27, Postboks 782 Sentrum - 0106 Oslo - telefon 22 00 91 00 - kundeservice@kredinor.no - Foretaksregisteret NO953556472MVA