Årets julegave til Sykehusklovnene

Foto: Ida Brekke. Sykehusklovnene

Kredinor er et samvirke som eies av våre medlemmer som også er selskapets oppdragsgivere og kunder. Hvert år gir vi noe for å glede noen og vise at vi bryr oss. I år falt valget på Sykehusklovnene. For å glede barn som er på sykehus – og deres nærmeste.

Årets gave til Sykehusklovnene er på kr 100 000,-, og vil bidra til at enda flere barn og deres nærmeste får gode opplevelser gjennom besøk når de er på sykehuset. Mange av oss vet at julen kan være tiden på året hvor det vonde gjør ekstra vondt. Derfor gjør det ekstra godt for oss i Kredinor at våre kunder, medlemmer og eiere – og våre ansatte nå er med på å bidra til at enda flere barn får treffe Sykehusklovnene i året som kommer.

Nina E. Eidem, daglig leder i sykehusklovnene sier følgende i en kommentar:

–Vi setter utrolig pris på den økonomiske støtten fra Kredinor. Sykehusklovnene driver helt uten offentlig finansiering og er avhengig av gaver og økonomiske bidrag fra både privatpersoner og bedrifter. Kredinor tar med sitt bidrag et viktig samfunnsansvar for at barn på sykehus i Norge får noen gode stunder i vanskelige og ofte skumle situasjoner. Midlene gjør det mulig for sykehusklovnene å glede flere barn gjennom magiske øyeblikk, og lette sykehusets behandling av barna.

Om Sykehusklovnene

Sykehusklovnene besøker barn og unge på sykehus over hele Norge. Deres hovedmål er at alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner. De er så langt tilstede på 15 sykehus. Nina Eidem fra Sykehusklovnene forteller at i 2016 hadde de til sammen 927 besøksdager på sykehusene, hvor de traff til sammen 17.000 barn og unge med foreldre. Målsettingen innen 2024 er å nå barn og unge på alle sykehus med egen barneavdeling. Det gjør at all støtte, også den fra Kredinor vil bli brukt til å jobbe mot dette målet om at flest mulig skal få treffe Sykehusklovnene.

Alle kan støtte Sykehusklovnene.

Logo til Sykehusklovnene i oransje

Midlene fra Kredinor gjør det mulig for sykehusklovnene å glede flere barn gjennom magiske øyeblikk, og lette sykehusets behandling av barna. Nina Eidem, daglig leder i Sykehusklovnene.