Avtale om løpende kjøp av inkassosaker inngått med Easybank

avtale om kjøp av inkassosaker Kredinor og Easybank

Forbrukslån-banken Easybank inngikk onsdag en avtale med Kredinor om løpende kjøp av inkassosaker på et gitt tidspunkt etter oversendelse til inkasso. Det innebærer at Kredinor kjøper inkassosaker som ikke blir betalt og overfører de til avdelingen for langtidsoppfølging for videre håndtering.

Kjøp av inkassosaker – et strategisk valg

Kredinor valgte tidligere i år å gå inn i markedet for kjøp av gjeldsporteføljer. Nå utvider vi dette til løpende kjøp av inkassosaker. Denne satsingen er et ledd i å nå posisjonen som en dominerende aktør innenfor leveranser av inkassotjenester til bankmarkedet.

“Forward flow” avtale

Easybank ble kunde av Kredinor i fjor etter en vellykket rebranding av gamle Verdibanken – fra tradisjonell bankdrift til forbruksfinansiering. Banken meldte nylig at de har passer en milliard i forbrukslån, kun et år etter skifte av satsningsområde.

Avtalen med Kredinor varer til utgangen av 2020.

Les mer om saken fra Hegnar.no her.

Tilpasser seg kundenes behov

Kredinor har det siste året fått et nytt ben å stå på, med flere store investeringer innenfor kjøp av gjeldsporteføljer. Audun Rønningen Danielsen, ansvarlig for porteføljekjøp i Kredinor og direktør for forretningsområde Oslo og Akershus, uttalte tidligere at – vi foretar engangskjøp av eldre porteføljer, men kan også inngå avtale om løpende kjøp. Her tilpasser vi oss de behovene oppdragsgiverne våre har, og tar over når kundene ikke lenger ønsker å bruke tid og ressurser på egen oppfølging.

Kredinor har lang fartstid i å behandle krevende inkassosaker og kunder som trenger langtidsoppfølging. Analyseavdelingen i Kredior har en omfattende database og bidrar til at oppfølgingen gjennom kundeservice, saksbehandling og rådgiving blir så presis og forutsigbar som mulig. Målsettingen er å finne gode løsninger, også for den som har krav og saker mot seg over lang tid. Kredinor har utviklet et oppfølgingsløp som gjør at våre oppdragsgivere kan være helt trygge på at deres kunder får en forutsigbar og god behandling.

Les mer om vår analyse-avdeling her.  

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no