Betal nå – enklere å betale inkassogjelden

Enkelhet gir raskere betaling

Med betalingsløsningen for inkasso, Betal nå, vil et økende antall sluttkunder betale inkassogjelden sin raskere. Vi sender digitale inkassobrev med direktelink til betaling og SMS med betalingslink, og det er her veksten fortsetter. En av fordelene er at kundene slipper å logge seg inn for å betale. En annen fordel er at betalingsstatus oppdateres umiddelbart både hos kunden, sluttkunden og Kredinor. Det betyr at saker som betales i sin helhet kan avsluttes der og da. Tidligere måtte vi avvente informasjon fra banken før saken kunne avsluttes.

Inkassosaker som betales i sin helhet gjennom Betal nå kan avsluttes der og da. Tidligere måtte vi avvente informasjon fra banken før saken kunne avsluttes. Det gir gode kundeopplevelser.

Økt lønnsomhet for våre oppdragsgivere

Et økende antall saker betales ved at vi sender SMS eller direktelink i de digitale inkassobrevene til Betal nå. Det betyr at pengene kommer raskere inn. Tidligere ble disse kravene betalt via kundens egen nettbank eller på innloggede sider, og det gikk derfor lenger tid før betalingsstatus ble oppdatert. Mindre tid til oppfølging og pengene raskere inn gir en forutsigbar pengestrøm og økt lønnsomhet for våre oppdragsgivere.

Innovative betalingsløsninger

Kredinor har en ambisjon om å ligge i front med enklere og lett tilgjengelige betalingsløsninger for våre oppdragsgivere og deres kunder. Betal nå, i kombinasjon med Vipps, har vist seg å være en sikker vinner i betalingsløpet. Så mange som 78 prosent valgte å betale med Vipps fremfor kort sist vi så på den foretrukne betalingskanalen blant sluttkundene.

Se filmen om Betal nå

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Betalingsløsningen Betal nå er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Bambora, som er en ledende leverandør av nye og innovative betalingstjenester.