Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Bli kunde på 1-2-3

Kredinor er Norges største inkassoselskap, med moderne løsninger innenfor fakturering, betalingsoppfølging og inkasso. Vår viktigste oppgave er å følge opp kundene dine på en profesjonell, forutsigbar og hensynsfull måte, gjennom enkle og brukervennlige løsninger – og markedets beste kundeservice. Det bidrar til raskere betaling og fornøyde kunder. Som oppdragsgiver av Kredinor er du også vår kunde. Nå har vi gjort det enkelt for deg.

Her kan du kostnadsfritt registrere ditt firma og dine inkassosaker. Velg ditt økonomisystem under for å få tilgang til en fullverdig integrasjon. Om du ikke benytter noen av de nevnte økonomisystemene kan du velge manuell tjeneste og følge prosessen videre.

1. Fyll inn firmaopplysninger.

2. Send skjema og du er kunde.

Avtalen med Kredinor inngås gjennom vår automatiserte avtaleløsning med Verified. Kort tid etter at skjema er sendt vil du få du tilsendt brukertilgang og en veiledning.

Fordeler ved å velge Kredinor

  • Ingen etablerings- eller månedsavgift
  • Fast kontaktpunkt i Kredinor
  • God oppfølging av kunden frem til betaling
  • Du betaler kun for løste saker*

*Purregebyr på kr 35,-, går til å dekke utgiftene Kredinor har med oppfølging av saken, det samme gjelder salærer og forsinkelsesrenter som kunden vil betale fra forfall.

Ved å bli kunde i dag ligger alt klart om du skal sende oss saker til oppfølging. Velkommen!

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.