Enkelt å bli kunde

Kredinor er Norges største inkassoselskap, med moderne løsninger innenfor fakturering, betalingsoppfølging og inkasso. Vår viktigste oppgave er å følge opp kundene dine på en profesjonell, forutsigbar og hensynsfull måte, gjennom enkle og brukervennlige løsninger – og markedets beste kundeservice. Det bidrar til raskere betaling og fornøyde kunder. Som oppdragsgiver av Kredinor er du også vår kunde. Nå har vi gjort det enkelt for deg.

Kom igang i dag

For oss er alle oppdragsgivere viktige, store og små, private og offentlige virksomheter. Vår ambisjon er å levere markedets beste løsninger innenfor betalingsoppfølging, inkasso og kundeservice til alle. Samtidig som vi hjelper enkeltmennesker i en utfordrende økonomisk situasjon, hjelper vi også våre oppdragsgivere slik at pengene kommer raskere inn. Gjennom vår automatiserte avtaleløsning med Verified kan du allerede i dag inngå en avtale med Kredinor, og få tilsendt brukertilgang og en kort veiledning.

 

(Ikke aktiv før 30.5) Bli kunde på noen få minutter

Fordeler ved å velge Kredinor

  • Ingen etablerings- eller månedsavgift
  • 8 % suksesshonorar til Kredinor på inkasso
  • Fast kontaktpunkt i Kredinor
  • God oppfølging av kunden frem til betaling
  • Du betaler kun for løste saker*

*Purregebyr på kr 35,-, går til å dekke utgiftene Kredinor har med oppfølging av saken, det samme gjelder salærer og forsinkelsesrenter som kunden vil betale fra forfall.

Vi er til for våre oppdragsgivere og deres kunder, og sikrer god kundeoppfølging og forutsigbar betalingsflyt. Vi er stor nok for de store og liten nok for de små.

Spørsmål til en av våre selgere?

Hvis du har spørsmål før du fyller inn skjema «Bli kunde» innenfor betalingsoppfølging eller inkasso i Kredinor, kan du kontakte oss på telefon 46443000. Her kan du spørre etter en av våre selgere. Du kan også fylle inn opplysninger og bli kontaktet via skjemaet nederst på siden.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.
  • Personvern i Kredinor
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.