Mottatt SMS fra Kredinor? Det kan være svindelforsøk! Klikk "Se status i din sak" nedenfor eller logg inn på Min side. Hvis det ikke ligger noen sak der kan du slette SMS.
Mottatt SMS fra Kredinor? Det kan være svindelforsøk! Klikk "Se status i din sak" nedenfor eller logg inn på Min side. Hvis det ikke ligger noen sak der kan du slette SMS.

Bli kunde på 1-2-3

Kredinor er Norges største inkassoselskap, med moderne løsninger innenfor fakturering, betalingsoppfølging og inkasso. Vår viktigste oppgave er å følge opp kundene dine på en profesjonell, forutsigbar og hensynsfull måte, gjennom enkle og brukervennlige løsninger – og markedets beste kundeservice. Det bidrar til raskere betaling og fornøyde kunder. Som oppdragsgiver av Kredinor er du også vår kunde. Nå har vi gjort det enkelt for deg.

1. Klikk på Bli kunde i Kredinor.

2. Fyll inn firmaopplysninger.

3. Send skjema og du er kunde.

Lurer du på noe rundt å bli kunde kan du ringe oss på tlf. 96 00 85 56 og snakke med en av våre spesialister. Avtalen med Kredinor inngås gjennom vår automatiserte avtaleløsning med Verified. Kort tid etter at skjema er sendt vil du få du tilsendt brukertilgang og en veiledning.

Fordeler ved å velge Kredinor

  • Ingen etablerings- eller månedsavgift
  • 8 % provisjon til Kredinor på inkasso
  • Fast kontaktpunkt i Kredinor
  • God oppfølging av kunden frem til betaling
  • Du betaler kun for løste saker*

*Purregebyr på kr 35,-, går til å dekke utgiftene Kredinor har med oppfølging av saken, det samme gjelder salærer og forsinkelsesrenter som kunden vil betale fra forfall.

Ved å bli kunde i dag ligger alt klart om du skal sende oss saker til oppfølging. Velkommen!

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.
  • Personvern i Kredinor
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.