Bli kunde

Kredinor SA er Norges største inkassoselskap, med moderne løsninger innenfor fakturering, betalingsoppfølging og inkasso. Vår viktigste oppgave er å følge opp ubetalte regninger på en profesjonell, forutsigbar og hensynsfull måte, gjennom enkle og brukervennlige løsninger – og markedets beste kundeservice.

Løsninger for store og små

For oss er alle oppdragsgivere viktige, store og små, private og offentlige virksomheter. Vår ambisjon er å levere markedets beste løsninger innenfor betalingsoppfølging, inkasso og kundeservice til alle. Vi er i kontinuerlig utvikling for å være i forkant av kundebehov med løsningene våre. Samtidig som vi ivaretar enkeltmennesker i en utfordrende situasjon får vi også pengene inn til våre oppdragsgivere. Til sammen har dette gjort at vi er Norges største inkassoselskap målt i antall saker, og nest størst i omsetning.

I hvert enkelt tilfelle er vi nødt til å balansere hensynet til enkeltmennesker i en utfordrende økonomisk situasjon, samtidig som vi ivaretar behovet for å finne løsninger og få pengene inn.

En kundedrevet virksomhet

Kredinor er et samvirke som eies av medlemmene som også er kunder. Våre medlemmer, kunder og eiere har en felles interesse i at vi er en profesjonell part som følger opp i verdikjeden frem til betaling. De skal være trygge på at vi følger lover og reguleringer, med enkle, effektive og kundevennlige løsninger som gjør at de får betaling fra kundene sine, så raskt som mulig.

Som eiere av samvirket Kredinor SA har vi aktive kunder, og ikke passive aksjonærer som forventer utbytte. Derfor kan vi bruke av overskuddet til å investere i teknologi og løsninger som innfrir ambisjonen om å være best.

På full fart mot fremtiden

Helt siden starten i 1905 har visjonen vår vært å jobbe for sunne økonomiske forhold i Norge. Vi tar med oss historien vår inn i all nyutvikling og gjør bruk av all læring. Samtidig bevarer vi også det som allerede er bra, og forsterker dette. Vi driver utviklingen med full kraft fremover innenfor betalingsoppfølging, kundeservice og inkasso – til stor glede for våre oppdragsgivere og deres kunder.

Vi er til for våre kunder - store og små - og sikrer god betalingsflyt. Vi er stor nok for de store og liten nok for de små.

Fordeler i Kredinor SA

  • Gode kundeopplevelser i alle ledd
  • Fremragende samhandling med oppdragsgiver
  • Tett forankring mellom opprinnelig krav og behovet for betaling
  • Sømløse overganger fra oppfølgingsløp faktura til inkasso
  • Tett forankring til rammebetingelser – god inkassoskikk og solid personvern
  • Enkelt å bli kunde og rask implementering

Enkelt å bli kunde

1. Fyll ut skjema 2. Vi tar raskt kontakt3. Vi kartlegger kundebehov4. Tilbud og avtaleinngåelse5. Oppstart og implementering

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.
  • Personvern i Kredinor SA
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.