Hva er Stengeadministrasjon fra Kredinor?

Stengeadministrasjon er et tilbud for å få flere til å betale før strømmen stenges, og raskere gjenåpning av strømmen hvis det går så langt at den stenges. En av grunnene til at strømselskapet ønsker å få betaling tidlig er å unngå at gjelden blir uhåndterlig for den som ikke har betalt strømregningen.

Strømselskap som benytter stengeadministrasjon fra Kredinor kan hjelpe sluttkunden til enklere og raskere gjenåpning av stengt strøm etter at kravet er betalt.

Med Stengeløsning for AMS får strømkunden et siste varsel om at strømmen kan bli stengt i forkant av stenging. Så mange som 50% av kundene velger da å gjøre opp for seg.

De som lar det gå så langt at strømmen stenges, kan få hjelp til betaling og gjenåpning der og da gjennom løsningen Betal nå fra Kredinor.

Det eneste sluttkunden trenger å gjøre for å få tilbake strømmen etter betaling via Betal nå , og klarsignal på SMS fra strømselskapet, er å trykke på en knapp i sitt eget sikringsskap for å få strømmen åpnet.

Les om noen av våre selskap som benytter Stengeadministrasjon:

Mørenett effektiviserer med digitale løsninger

Notodden Energi Nett AS – mer enn 20 år som kunde i Kredinor

 

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no