Frokostseminar – grunnkurs Inkasso i Stavanger

Bilde av Stavanger ved vannkanten i forbindelse med kurs i kredinor online

Vi inviterer til inkassofaglig formiddag med tema innenfor kredittområdet for våre kunder, partnere og øvrige næringsliv i Stavanger-regionen.  Som en del av innføringen i inkasso går vi kort igjennom prosessen fra kjøp til betaling, og hvilke rettigheter og plikter vi har hvis et krav ender med inkasso.

Kurset er kostnadsfritt for medlemmer i Kredinor SA.
Pris for ikke-medlemmer er kr 1 200,-, inkludert lunsj. 

Program, foredragsholdere og påmelding finner du under linkene nedenfor.

Hjertelig velkommen!

Kredinor er et samvirke hvor våre oppdragsgivere også er kunder og eiere av selskapet gjennom sitt medlemskap. Vi har avdelingskontor i Stavanger, og åtte andre byer i Norge. Gjennom frokostseminar og grunnkurs inkasso skal vi bidra til kompetanseheving innenfor de fagområdene vi dekker.

 

Et allsidig program innenfor kreditt og inkasso
Vår avdelingsleder i Stavanger, Bente Halvorsen starter dagen sammen med Marianne Marsli som gir en innføring i inkasso-området. I tillegg vil de også fortelle om våre selvbetjeningsløsninger og Kredinor Online. Videre kommer seksjonsleder hos Namsfogden i Stavanger – Sandnes, Inger-Lill Endresen Vagle for å holde et innlegg hvor hun forteller hvordan Namsfogden jobber med utleggsprosessen. I tillegg vil Janne Jansen fra Bisnode gi en presentasjon av gode kredittrutiner og vurdering av kredittrisiko.

 

Hyggelig møteplass i en hektisk arbeidshverdag
I tillegg til faglig påfyll legger vi også vekt på at dette skal være en hyggelig og givende møteplass for de som setter av tid til å komme. Det blir derfor pauser med kaffe og servering av god lunsj. Alt med muligheter til å snakke med bransjekolleger eller andre fra regionalt næringsliv – og oss fra Kredinor. Samtidig er det litt igjen av arbeidsdagen når arrangementet er over.

 

09.30Registrering og kaffe
Kredinor, Smedvigkvartalet, Løkkeveien 107, Stavanger
10.00Velkommen - innføring i inkasso
Bente Halvorsen, avdelingsleder Kredinor i Stavanger
Marianne Marsli, Key Account Manager Kredinor i Stavanger
10.45Benstrekk
11.00Utleggsprosessen - hvordan jobber Namsfogden?
Inger-Lill Endresen Vagle, seksjonsleder hos Namsfogden i Stavanger - Sandnes
11.30Lunsj
12.00Gode kredittrutiner - vurdering av kredittrisiko
Janne Jansen, Risk spesialist i Bisnode
12.45Benstrekk
13.00Kredinors selvbetjeningsløsninger, Kredinor Online
Bente Halvorsen og Marianne Marsli
13.30Avslutning
Takk for denne gang!

Påmelding

Meld deg på i dag

Meld deg gjerne på allerede i dag.
Så snart du har sendt oss din påmelding vil du motta en e-post fra oss, med en link til din registrering. Du kan når som helst gå inn på linken og endre registreringen, blant annet om du har allergier eller andre hensyn vi må ta under arrangementet.