Kredinorwebinar 4. februar 2021 kl. 10-11

Vi har gleden av å invitere til Kredinorwebinar torsdag 4.februar fra kl. 10.00-11.00 hvor vi tar for oss økonomiske konsekvenser for norske husholdninger i kjølevannet av koronapandemien.

Vi har vært så heldige å få med oss SIFO-forsker Christian Poppe som følger den økonomiske utviklingen tett gjennom sitt forskingsarbeid knyttet til norske husholdninger og effektene av koronapandemien. I tillegg vil markedssjef Ingjerd Grenne Thurmer i Kredinor si litt om erfaringene innenfor inkasso i året som er gått og tankene de har rundt den videre utviklingen.

Program: Kredinorwebinar 4. februar kl. 10-11

For oss som driver med betalingsoppfølging og inkasso ble dette annerledesåret fordi effektene av koronapandemien ble omtrent motsatt av det som var forventet. Ingjerd Grenne Thurmer innleder kort med å fortelle om året vi legger bak oss og tankene rundt året som ligger foran oss, før hun gir ordet til Christian Poppe.
v/ Ingjerd Grenne Thurmer, Markedssjef i Kredinor SA


Det er åpenbart at koronakrisen har ført til at mange er blitt påført økonomiske utfordringer som det vil ta lang tid å rette opp, og en del vil kanskje aldri klare å komme på rett kjøl igjen, sier SIFO-forsker Christian Poppe. Han tar for seg situasjon for norske husholdninger så langt og deler sine tanker rundt tiden vi nå går inn i.
v/Christian Poppe, Forsker OsloMet

Vi sender link til “møterommet” 2 dager før webinaret.

Send gjerne inn spørsmål dere ønsker å få besvart i forkant av webinaret. Det kan sendes til marked@kredinor.no.

Vi sender alle foiler i etterkant av webinaret. I tillegg sender vi også en liten evaluering.

Hjertelig velkommen!

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost