Proffseminaret 2018

Topp aktuelle foredragsholdere

Vi har gleden av å invitere kunder, partnere og lokalt næringsliv til Proffseminaret, som er en unik møteplass med topp aktuelle foredragsholdere, den 14.-15. november 2018 på Clarion Hotel Air i Stavanger.

Solid om inkassofaget
Vi har dyktige bidragsytere innenfor vårt eget fagområde. De vil gi en oppdatering på lover og regler, ny finansavtalelov, innsikt hentet fra kundedatabasen og mye mer. Vi får besøk av Namsfogden i Stavanger – Sandnes som vil snakke om gjeldssituasjonen. Foruten dette tar vi for oss området Økonomisk kriminalitet og håndtering av varslingssaker.

Last ned presentasjon av Foredragsholderne

Last ned program for Proffseminaret 2018

Fremtiden – her og nå
Vi er en del av et pulserende næringsliv. Flere av innleggene dreier seg om viktigheten av å følge med i nåtiden for å kunne henge med i fremtiden. Vi har noen spydspisser blant foredragsholderne som har vært med på omstillingsprosesser med store endringer, og vi tror det er læring og inspirasjon fra foredragene som kan være berikende for egen arbeids-hverdag.
Mer informasjon om foredragene finnes under linjen Foredragsholdere nedenfor.
Presentasjon av foredragsholderne finnes her.

En sosial og hyggelig møteplass
Tradisjonen tro har vi også en sosial del med måltider bestående av det beste Stavanger-regionen har å by på. Vi har god underholdning med fremragende artister, både kvelden før for de som kommer den 13. november – og under festmiddagen den 14. november.
Les mer om vårt sosiale program her. 

Partnere og leverandører
Proffseminaret er også en arena hvor noen av våre samarbeidspartnere og leverandører stiller opp med informasjon og aktiviteter. Flere av våre deltagere gir oss tilbakemelding på at de setter stor pris å treffe partnere på Proffseminaret. I år har vi fått med oss flere som presenteres litt nærmere arrangementsdato for Proffseminaret.

Ta en titt på hjemmesiden for Proffseminaret 2018, her.

Påmelding

Les mer og meld deg på her.

*Proffseminaret er et betalt arrangement for kunder og medlemmer av Kredinor SA. Følg link til påmelding for priser og betingelser.