Proffseminaret 2017 – 30 års jubileum

Proffseminaret i Bergen 2017 med Eagle som symbol

Vi inviterer kunder og medlemmer til inkassobransjens mest betydningsfulle møteplass, Proffseminaret, på Scandic Hotel Ørnen i Bergen den 22.–23. november. Alt som hører til vil inngå i den faglige delen av Proffseminaret. Den sosiale delen leveres med det beste av det beste – gode pauser, velsmakende mat og storslagen underholdning.

Tidspunkt
Start: 22.11.2017 08:45
Slutt: 23.11.2017 15:40

Sted
Scandic Ørnen Hotel, Lars Hilles gate 18, Bergen

Påmelding Proffseminaret

 

Inkasso – næringsliv – samfunn

Vi har satt sammen et profflag av foredragsholdere til Proffseminaret. Vi får med oss inspirerende og superdyktige profiler innenfor næringsliv, media og samfunn. De dekker så vel inkassorelaterte tema som de mer inspirerende og samfunnsnyttige fagområdene i programmet. Vår drevne og dyktige konferansier, Svein Tore Bergstuen, skal sjonglere det hele, godt hjulpet av sin spennende bakgrunn som journalist, forfatter, kommunikasjonsrådgiver og tidligere programleder fra TV.

Se fullt program, foredragsholdere og praktisk informasjon. 

Paneldebatt om gjeld 

Vi ser frem til en relevant og interessant paneldebatt med tema knyttet til gjeld, med tunge fagpersoner som Ola Honningdal Grytten, professor ved Handelshøyskolen i Bergen, Hallgeir Isdal, konserndirektør i Sparebanken Vest, Randi Flesland administrerende direktør i forbrukerrådet og Torgeir Reve rektor ved BI. I tillegg deltar vår egen styreleder Baard Sig. Bratsberg, som – uten å overdrive – er inkassobransjens mest erfarne og avholdte fagperson.

 

Komiker Marit Voldseter skal fremføre under Proffseminaret 2017Dagen før dagen – til topps med Marit

De som ønsker kan bli med allerede kvelden før – den 21. november. Da tar vi bokstavelig talt heisen “til topps” på Scandic Ørnen Hotel. Flere av Proffseminarets trofaste deltagere har som tradisjon å møtes dagen før til denne middagen.  Med en fantastisk utsikt over Bergen lener vi oss tilbake og nyter den gode maten og herlige underholdningen med Marit Voldseter.