Private: Smartbetalerseminar

Ungdom som ler i forbindelse med Smartbetaler i regi av Kredinor. Bilde

Kredinor har gleden av å invitere lærere og elever i videregående skole til seminar hvor de kan lære om inkasso og privatøkonomi. Vi kaller det smartbetalerseminar og “læringstimen” som varer litt mer enn en undervisningstime.

Seminaret er kostnadsfritt og tilbys lærere og deres klasser til en annerledes undervisningstime. Vi avslutter med en Kahoot for å se hvor mye de har fått med seg av gjennomgangen. Vi serverer lunsj, deler ut kursbevis og oppmuntrer til mer læring og verktøy gjennom nettsiden smartebetaler.no.

Tidspunkt
Start: 27.09.2017 10:00
Slutt: 27.09.2017 12:00, inkl lunsj

Sted
Kredinor, Rådhusgaten 27
Anton B. Nilsen bygget i “krysset” Rosenkranzgate og Rådhusgaten i Oslo

Påmelding. Plass kan reserveres allerede nå hos: teamet@smartbetaler.no.

Vi i Kredinor kan også komme ut på videregående skoler for å holde læringstimen. Send e-post til Kredinor ved smartbetaler-teamet og gjør en avtale som passer timeplanen deres.

Hva er Smartbetaler?
Smartbetaler er et læringskonsept utviklet av Kredinor for å lære unge om inkasso og privatøkonomi. Vi sier at en Smartbetaler er en ungdom som har oversikt og kontroll over sin privatøkonomi, betaler regningene sine i tide og har en plan for nedbetaling hvis de benytter seg av en kreditt. Mange unge kan for lite om privatøkonomi og skjønner ikke konsekvensene hvis de bruker for mye og ender med inkasso. Konseptet passer for unge mellom 16 og 19 år. Innholdet i læringstimen er i tråd med en del av kompetansemålene i samfunnsfag for videregående skole: Individ, kultur og samfunn. De samsvarer også med kompetansemål i matematikk.

  • 27.09.2017 kl. 10:00 -

    27.09.2017 kl. 12:00

  • Oslo