Kredinor kjøper svenske Kredit-inkasso AB

Ledelsen i respektive Kredinor og Handelsbanken Finans AB og Kredit-inkasso AB etter signering

I dag kan vi med stolthet kunngjøre at Kredinor har signert en avtale om overtagelse av svenske Handelsbanken Finans AB sitt inkassoselskap Kredit-Inkasso AB. Kjøpet av Kredit-Inkasso AB er et ledd i etableringen av Kredinor i Sverige og målet om å bli ledende i Norden. Kredinor har ti lokalkontor i Norge og et datterselskap i København.

– Vi er stolte og glade over at vi har kommet til enighet om overtagelse av Kredit-Inkasso AB, sier Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor SA. Virksomheten vil ledes av Gunilla Brunnberg, direktør i Kredinor AB.

En langsiktig avtale om inkassosamarbeid gjennom kjøpet av Kredit-Inkasso AB

Kredinor har allerede en relasjon til Handelsbanken som er kunde i Norge. Gjennom kjøpet av Kredit-Inkasso får vi også en avtale med Handelsbanken og deres datterselskap i Sverige. Kjøpet omfatter Kredit-Inkasso AB og en samarbeidsavtale knyttet til inkassotjenester. Det er ikke avtalt kjøp av utestående porteføljer.

Les også: Kredinor vokser i Norden – kjøper svensk inkassoselskap. 

Medarbeidere og kunder er viktigst

–Kredit Inkasso har mange høyt kvalifiserte medarbeidere.  Vi skal forvalte bankens gode renommè og omdømme, og ta godt vare på de ansatte i Kredit-Inkasso sier Berntsen videre. Vi deler de samme verdiene som Handelsbanken, og er svært opptatt av seriøsitet, kvalitet i alle prosesser. Det er viktig for oss å behandle alle Handelsbanken sine kunder på en respektfull måte gjennom hele inkassoprosessen. I tillegg å tilby løsninger som kundene opplever som positive. Handelsbankens kunder kan fortsatt føle seg trygge, og vi håper de skal verdsette den service og tilgjengelighet som vi kommer til å tilby, avslutter Berntsen.

Den nordiske satsingen kom som en følge av endringer i etterspørsel fra eksisterende kunder som også ønsket oss som partner ut over Norge. Over lengre tid har mange av våre kunder har uttrykt ønske om Nordisk tilstedeværelse og nordiske løsninger. For å sikre ytterligere vekst ble det derfor naturlig for Kredinor SA å se utenfor Norge, og i første omgang Danmark og Sverige.

Les også: Vi etablerer virksomhet i Norden 

Foto: Fra venstre de ansvarlige fra Kredinor; Gunilla Brunnberg, direktør Kredinor Sverige, Signe Bjarttun Jørgensen, finansdirektør Kredinor og Tor Berntsen, administrerende direktør. Deretter har vi representanter fra Handelsbanken Finans. Lengst til venstre; Lars Pettersson, advokat fra Handelsbankens juridiske avdeling, foran har vi Maria Lidström Andersson, administrerende direktør Handelsbanken Finans, Pauline Edström, direktør Kredit-Inkasso AB, bak har vi fra venstre Anneli Lindgren, Handelsbankens sentrale økonomiavdeling og Per Waldaeus, økonomisjef Handelsbanken Finans.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no