Kredinor moderniserer – flytter til nye driftsplattformer

Barbro Hagen er direktør for IT og utvikling i Kredinor

Moderniseringen i Kredinor runder nå en ny milepæl. Vi har inngått en omfattende driftsavtale med IT-selskapet Visolit, tidligere TeleComputing. Nå flytter vi alt av IT infrastruktur og systemer over på deres nye og moderne driftsplattformer helgen den 26.-28. april 2019.

– Dette er et enormt løft, som vil bidra til å øke vår kapasitet og forenkle videre arbeid med digitalisering og utviklingen av nye tjenester, forteller Barbro Hagen. Hun er direktør for IT og utvikling i Kredinor.

For våre oppdragsgivere og deres kunder innebærer flyttingen at våre systemer og portaler blir utilgjengelige fra fredag 26.4.2019:

 • Kredinor Online blir utilgjengelig fra kl. 14.00
 • Min side for sluttkundene er utilgjengelig fra kl. 17.00
 • Kundservice på telefon vil være stengt fra kl. 17.00

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for kundene og andre som tar kontakt med oss i helgen, og ønsker alle velkommen til å ta kontakt med Kredinor mandag 29. april kl. 08.00, understreker Barbro Hagen.

Ny offentlig IP adresse

Kundene møter det samme Kredinor mandag, men noen av oppdragsgiverne som benytter sftp som verktøy for filoverføring kan påvirkes av endringen. Kredinor endrer sin offentlige IP-adresse. Det innebærer at de som benytter Kredinors IP adresse ved pålogging, må endre sin pålogging til å benytte: DNS transit.kredinor.no for at tjenestene skal fungere som normalt.

Fra å eie selv – til leie

– Driftsavtalen innebærer at Kredinor går fra eide til leide plattformer, og vi går fra å eie utstyr til å kjøpe tjenester der all program- og maskinvare er inkludert. Det gir økt sikkerhet og fleksibilitet. Nyutvikling blir enklere og kan skje raskere – vi rett og slett rigger oss for fremtiden, poengterer Barbro Hagen.

Stabile og sikre driftsmiljø

Avtalen med Visolit omfatter drift av de forretningskritiske kjernesystemene til Kredinor, drift av PCer, sikkerhetsløsninger, nettverk, brukerstøtte, ulike skytjenester og rådgivning. Tjenestene gir fleksibilitet med skalerbarhet i takt med endrede eller nye behov. Kredinors IT- tjenester produseres i et moderne, stabilt og sikkert driftsmiljø i Visolit sine nordiske datasentre.

Klargjør for videre vekst

Kredinor mottar hvert år mer enn 2 millioner saker til oppfølging for våre oppdragsgivere, og har klare ambisjoner for videre vekst. Valget av Visolit som leverandør var viktig fordi de er store nok til å håndtere behovene Kredinor har knyttet til videre vekst, nå også i Norden. I tillegg kan Visolit håndtere den utviklingstakten vi ønsker innenfor digitalisering og robotisering. Kundene forventer god tilgjengelighet, enkle løsninger og rask håndtering av henvendelser, noe vi skal levere på sammen med Visolit, avslutter Barbro Hagen.

Mer om Visolit, tidligere TeleComputing.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no