Nå kan inkassosakene betales med Vipps

Rune Garborg er adm. dir for Vipps

Vipps sin ambisjon er å gjøre betaling befriende enkelt og på forbrukernes premisser. At Kredinors kunder nå får tilbud om å bruke Vipps når de betaler er et godt eksempel på noe som gjør hverdagen bedre og enklere. I tillegg gjør det folk til bedre betalere, sier Rune Garborg, Vipps-sjef.

– Vipps er en betalingskanal som den norske befolkning har sagt klart og tydelig ja til. Derfor er vi veldig fornøyde med å tilby dette alternativet til kortbetaling, sier Barbro Hagen, direktør for IT og forretningsutvikling i Kredinor

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker, og følger opp nærmere 2 millioner for norsk næringsliv i år. Tidligere har de fleste betalt fra sin egen nettbank eller via betalingsløsningen «Betal nå» på kredinor.no, som ikke krever innlogging. For mange med inkassosak blir det enda enklere å betale med Vipps.

Enkelt, logisk og raskt

– Våre oppdragsgivere måler oss på løsningsgrad. Jo raskere og jo mer av den utestående gjelden som betales, desto bedre for oss – og for dem. Derfor er det et poeng for oss å gjøre det enklere og raskere for kundene å betale ved å tilby løsninger som Vipps og «Betal nå», understreker Barbro Hagen.

– Vipps er den etablerte digitale lommeboken for betaling i Norge, og vil gjøre det enda enklere å betale gjennom vår Betal nå-løsning, sier Andreas Komnæs. Komnæs er leder for forretningsutvikling i Kredinor , og er prosess- og leveranseansvarlig for løsninger som bidrar til forenkling og automatisering. Fordelen med Vipps er at kundene har definert hvor betalingen skal gå ut fra i forkant. For mange betyr det at inkassosaken kan betales med noen trykk – de kan rett og slett «touche» seg gjennom med Vipps, avslutter Komnæs.

Norges største og mest populære betalingsapp

Vipps er en digital betalingstjeneste for smarttelefoner og fungerer uansett hvilken bank kundene har. I løpet av de første tre årene har Vipps over 2.8 millioner brukere. Det foretas daglig nærmere 400 000 transaksjoner gjennom løsningen. Vipps ble egen organisasjon i 2017 og har nå fått på plass avtaler som gjør at størsteparten av det norske bankmarkedet samt Bank Axept samler seg rundt Vipps-løsningen.

Mer informasjon om Vipps

De som ønsker å betale med Vipps kan sette opp løsningen på smarttelefonen ved å laste ned appen, se informasjon. Næringsdrivende som ønsker å gjøre det enklere å fakturere – og motta betaling kan ta i bruk Vipps faktura. 

Barbro Hagen er direktør for IT og forretningsutvikling i Kredinor
Barbro Hagen er direktør for IT og forretningsutvikling i Kredinor
Andreas Komnæs er leder for forretningsutvikling i Kredinor
Andreas Komnæs er leder i forretningsutvikling i Kredinor.

 

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Snakk direkte med en av våre selgere

    Mobil   22473430

    Epost   blikunde@kredinor.no