Når tusendelene teller – perfeksjonister på isen skaper fotomagi

Thomas Morel har tatt unike skøytebilder av Sverre Lunde Pedersen som nå presenteres

Kredinor er stolt hovedsponsor av en av verdens beste skøyteløpere, Sverre Lunde Pedersen og har fått den internasjonalt anerkjente stjernefotografen Thomas Morel til å ta unike bilder av han. Mens Sverre Lunde Pedersen jakter de beste tidene på skøyteisen, jakter Thomas Morel det ultimate foto. Det kan være tusendelene som skiller det beste bildet fra det dårlige, og det er tusendelene som skiller den beste fra de andre i skøyteløp.

Kredinor SA og Norges skøyteforbund inngikk tidligere i år en avtale som innebærer at selskapet blir hovedsponsor for skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen frem til og med OL i Beijing i 2022. – Vi snakker om perfeksjon ned til minste iskrystall når Thomas stiller inn kamera og roper “klar” til Sverre, sier markedssjef Ingjerd Thurmer i Kredinor.

Perfeksjonister som jakter på å bli bedre

– Jeg har aldri vært med på en proff fotoshoot før, så dette var veldig moro, sier Sverre Lunde Pedersen. – Jeg kan se flere likhetstrekk med å være proff fotograf og skøyteløper. Vi har begge kommet langt i karrieren vår, og har et høyt nivå inne. Det er gjerne snakk om ørsmå detaljer for å ta enda et steg videre. Thomas er ekstremt proff i arbeidet sitt og resultatene ble fantastisk bra, sier Sverre Lunde Pedersen.

Samspill gjør forskjellen

– Jeg er helt avhengig av at utøveren kan det han driver med for at bildene skal bli bra, sier Thomas Morel. – Å få jobbe med Sverre var derfor helt fantastisk. Jeg har kun et forsøk på å fange det optimale momentet for hver gang Sverre suser forbi med høy fart – innenfor et 10 cm «vindu»! Vi fikk 4-5 bilder hvor alt klaffet – snøen traff i riktig vinkel, timingen var på plass og holdningen og uttrykket til Sverre ble helt perfekt, avslutter Thomas Morel.

Øker verdien for Kredinor

Sverre Lunde Pedersen ligger i hardtrening året rundt, og fotosession foregikk i en intensiv treningsperiode på skøyteisen i Vikingskipet på Hamar. – Sverre Lunde Pedersen er en fantastisk toppidrettsutøver, og vi ønsket oss noe mer enn et vanlig skøytebilde for å presentere sponsoratet, bygge intern stolthet og skape merverdi, sier Ingjerd Thurmer. – Thomas Morel en svært dyktig fotograf og den aller beste til oppgaven. Han gir seg ikke før han har det perfekte bilde. Vi har nå fått helt unike skøytebilder av Sverre Lunde Pedersen, de reneste kunstverk – med en forfriskende finish, avslutter Ingjerd Thurmer.

Oppkjøring mot skøytesesongen 2018/2019

Noen av høydepunktene den kommende sesongen blir EM i Collalbo, Italia 11.-13. januar 2019 og VM allround i Calgary, Canada 2.-3. mars 2019. I det lengre perspektiv sikter Sverre Lunde Pedersen mot OL i Beijing i 2022, med Kredinor på laget som hovedsponsor. Les mer om våre andre sponsorater, her. 

Kredinor er hovedsponsor av skøyteløper Sverre Lunde Pedersen og fotograf Thomas Morel har nå tatt unike skøytebilder for å profilere sponsoratet.
Sverre Lunde Pedersen ligger i hardtrening foran ny sesong. Foto: Thomas Morel