Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Kredinor Innsikt – for bedre kredittstyring

– Vi er stolte over å kunne tilby våre oppdragsgivere Kredinor Innsikt, der alle relevante reskontro- og faktureringsdetaljer presenteres i visualiseringsverktøyet Microsoft Power BI på en, dynamisk og intuitiv måte, sier leder for fakturaservice Siri Jensen, i Kredinor.

Komplett kontroll på kundeporteføljen

Data hentes fra datavarehuset i Kredinor og lastes opp i dashboardet / skjermbildet. Verktøyet gir et unikt grunnlag for å ta beslutninger rundt kredittstyring, med blant annet full oversikt over reskontro og betalingsadferd fra overordnet til detaljnivå. Det er lagt inn nyttige funksjoner for segmentering, drill-down og eksportering. I sum gir dette enkel tilgang til kundedata som gir en komplett kontroll på kundeporteføljen.

– Vi har forsøkt, etter beste evne, å lage et verktøy som gir innsikt og som kan brukes av alle våre oppdragsgivere – uansett om du jobber i et advokatfirma, eller om du selger bredbåndstjenester, sier salgs- og konseptansvarlig Jo Fjeldstad, i Kredinor.

Fordeler med Kredinor Innsikt

  • Økt innsikt- på overordnet nivå, og ned i detaljene
  • Støtte som kan bidra til mindre tap og økt lønnsomhet
  • Grunnlag for bedre prosesser
  • Innspill til kundeutvikling eventuelt kundeavvikling
  • Forretningsgevinster for oppdragsgiver

Intuitivt og oversiktlig

Analyseavdelingen i Kredinor, som forvalter Norges største database av betalere, har hatt ansvaret for utviklingen av Kredinor Innsikt. De har laget verktøyet så intuitivt og oversiktlig som mulig slik at det er enkelt å ta i bruk for hele bredden blant våre oppdragsgivere. Etter at verktøyet nå er tatt i bruk vil verktøyet utvikles videre.

– Ingen av våre oppdragsgivere er like eller har like behov, derfor fortsetter vi utviklingen med nye versjoner. Hele tanken med denne første versjonen er at det skal være lett å ta i bruk – og enkelt å bruke, derfor har vi også laget noen korte introvideoer for hver modul, sier Jo Fjeldstad.

 

Les mer.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor Fakturaservice?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.