Kredinor Innsikt – for bedre kredittstyring

– Vi er stolte over å kunne tilby våre oppdragsgivere Kredinor Innsikt, der alle relevante reskontro- og faktureringsdetaljer presenteres i visualiseringsverktøyet Microsoft Power BI på en, dynamisk og intuitiv måte, sier leder for fakturaservice Siri Jensen, i Kredinor.

Komplett kontroll på kundeporteføljen

Data hentes fra datavarehuset i Kredinor og lastes opp i dashboardet / skjermbildet. Verktøyet gir et unikt grunnlag for å ta beslutninger rundt kredittstyring, med blant annet full oversikt over reskontro og betalingsadferd fra overordnet til detaljnivå. Det er lagt inn nyttige funksjoner for segmentering, drill-down og eksportering. I sum gir dette enkel tilgang til kundedata som gir en komplett kontroll på kundeporteføljen.

– Vi har forsøkt, etter beste evne, å lage et verktøy som gir innsikt og som kan brukes av alle våre oppdragsgivere – uansett om du jobber i et advokatfirma, eller om du selger bredbåndstjenester, sier salgs- og konseptansvarlig Jo Fjeldstad, i Kredinor.

Fordeler med Kredinor Innsikt

  • Økt innsikt- på overordnet nivå, og ned i detaljene
  • Støtte som kan bidra til mindre tap og økt lønnsomhet
  • Grunnlag for bedre prosesser
  • Innspill til kundeutvikling eventuelt kundeavvikling
  • Forretningsgevinster for oppdragsgiver

Intuitivt og oversiktlig

Analyseavdelingen i Kredinor, som forvalter Norges største database av betalere, har hatt ansvaret for utviklingen av Kredinor Innsikt. De har laget verktøyet så intuitivt og oversiktlig som mulig slik at det er enkelt å ta i bruk for hele bredden blant våre oppdragsgivere. Etter at verktøyet nå er tatt i bruk vil verktøyet utvikles videre.

– Ingen av våre oppdragsgivere er like eller har like behov, derfor fortsetter vi utviklingen med nye versjoner. Hele tanken med denne første versjonen er at det skal være lett å ta i bruk – og enkelt å bruke, derfor har vi også laget noen korte introvideoer for hver modul, sier Jo Fjeldstad.

 

Les mer.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor Fakturaservice?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.