Offisiell åpning for Kredinor i Sverige

Offisiell åpning av Kredinor Sverige

Ganske nøyaktig en måned etter at Kredinor signerte avtale om kjøp av svenske Kredit-Inkasso AB fra Handelbanken Finans AB har vi hatt offisiell åpning for Kredinor i Sverige. Vi markerer samtidig navnbytte fra Kredit-Inkasso til Kredinor, og starten på vår langsiktige avtale om inkassosamarbeid mellom Kredinor og Handelsbanken.

Solid inkassofaglig kompetanse i Kredinor Sverige

Kredit-Inkasso ble etablert 1960, og har fulgt opp saker for Handelsbanken i Sverige. Kompetansen Kredit-Inkasso har opparbeidet seg gjennom årene gir Kredinor Sverige en solid inksasofaglig forankring allerede fra starten.

– Kredinor har som ambisjon å vokse raskt innenfor bank og finans i Sverige. Avtalen med Handelsbanken som største kunde gir oss en “flying start”. Handelsbankens kunder skal kunne kjenne seg helt trygge på at den service og tilgjengelighet som vi tilbyr er den beste, sier administrerende direktør Tor Berntsen.

Mennesker og nærhet til kundene

Kjernevirksomheten i Kredinor AB vil være inkasso, og kompetansemiljøet innenfor dette området er viktig.

– Vi er opptatt av medarbeidernes trivsel og utvikling, faglige kvaliteter, etiske verdier og seriøsitet i alle ledd – og i alle prosesser, sier Berntsen. Det er viktig for oss å behandle alle Handelsbanken sine kunder på en respektfull måte gjennom hele inkassoprosessen. Vi tilbyr løsninger som kundene opplever som positive, understreker Berntsen.

Kredinor AB ledes av Gunilla Brunnberg, administrerende direktør. Hun oppsummerer oppstarten slik:

– Nå skriver vi historie. Jeg er svært takknemlig og glad for å være en del av Kredinor konsernet. Samtidig er jeg takknemlig over å ha så mange kompetente og hyggelige medarbeidere i Sverige. Nå skal vi utvikle Kredinor AB sammen med våre norske kolleger. Med dere ekspertise, engasjement og profesjonelle organisasjon i ryggen skal dette bli en svært spennende reise.

Fra 1905 og fremover

Vår historie startet i Oslo i 1905. Frem til 2017 har Kredinor hatt sin virksomhet i Norge, men etter økt etterspørsel etter nordiske løsninger har selskapet valgt å etablere virksomhet i Norden. For en måned siden markerte vi oppstart av Kredinor i Danmark, og nå i Sverige. I morgen kan nye markeder stå for tur.

Berntsen avslutter med å understreke at Kredinor fra nå av vil være tilbyder i alle store anbudsprosesser som utlyses i Sverige innenfor inkasso og fordringsadministrasjon. Dette gjelder også for virksomheten i Danmark. All virksomhet dreier seg om å oppfylle ambisjonen om at Kredinor skal bli et ledende inkassoselskap i Norden.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no