Aktuelt

Juridiske verktøy for å illustrere forholdsmessighetsprinsippet

Om forholdsmessighet i innfordringsprosessen

Kredinor SA jobber for sunne økonomiske forhold i næringslivet. Det innebærer oppfølging av alle kravstyper på vegne av våre oppdragsgivere. Her forklarer vi litt rundt forholdsmessighet og små krav.

Mann med mørkt hår snakker i mobiltelefonen ute på gaten

Hvordan unngå at en faktura øker fra kr 200,-, til kr 4000,-?

Hvordan kan det skje at en faktura øker fra kr 200,- til 4000,- hvis du ikke betaler? Vi forteller hvorfor - og hva du bør gjøre for å unngå dette. Vi gir også noen tips til hva du kan gjøre hvis økonomien er utfordrende, for å unngå inkasso.

Proffseminaret 2018

I mer enn 30 år har Proffseminaret vært den viktigste arenaen for faglig oppdatering innenfor inkassofaget, kombinert med inspirerende og tidsaktuelle innlegg. Nå er 2018 historie og vi er i full gang med planleggingen av Proffseminaret 20.-21. november 2019.

Thomas Morel har tatt unike skøytebilder av Sverre Lunde Pedersen som nå presenteres

Når tusendelene teller – perfeksjonister på isen skaper fotomagi

Som stolt hovedsponsor av skøyteløper Sverre Lunde Pedersen har vi gleden av å vise unike bilder som er tatt av den anerkjente stjernefotografen Thomas Morel, for Kredinor. Begge er i verdenstoppen innenfor sine områder.

Kunden betaler for parkeringen på den måten som passer best - i automat, gjennom app eller ved å be om faktura

Kredinor AutoFakt, sømløst fra parkering til betaling

Vi lanserer nå tjenesten Kredinor AutoFakt som gjør at bileier betaler for den tiden parkeringen varer, på den måten som passer best etter avsluttet parkering - direkte i automat, gjennom en app eller ved å få tilsendt faktura.

Jannicke Johnsen, teamleder for Overvåk i Kredinor opplever økning i innbetaling av inkassogjeld i forbindelse med feriepenger og skatteoppgjør

Flere betaler inkassogjelden med feriepengene sine

Med feriepenger og skatteoppgjør er juni blitt høysesong for nedbetaling av inkassogjeld. I Kredinor øker innbetalingene med mer enn 20% mot en normalmåned i juni.

Forsinkelsesrente og standardkompensasjon fra 1. juli 2018

Finansdepartementet har i forskrift fastsatt forsinkelsesrenten for annet halvår 2018. Rentesatsen forblir uendret på 8,50 prosent og standardkompensasjon for inndrivelseskostnader forblir uendret på 380 kr.

Gjenåpning av stengt strøm blir enklere med stengeløsningen fra Kredinor

Ny stengeløsning for AMS – enklere å få gjenåpnet stengt strøm

Gjennom den egenutviklede betalingsløsningen Betal nå lanserer Kredinor en stengeløsning for AMS. Løsningen gjør det enklere og raskere å få gjenåpnet strømmen hvis den er stengt på grunn av manglende betaling fra sluttkunden.

Slik unngår du å få strømmen stengt

Les hvordan du raskt og enkelt kan gjenåpne strømmen hos Kredinor - og unngå av strømmen stenges.