Aktuelt

Forsinkelsesrente og standardkompensasjon fra 1. juli 2018

Finansdepartementet har i forskrift fastsatt forsinkelsesrenten for annet halvår 2018. Rentesatsen forblir uendret på 8,50 prosent og standardkompensasjon for inndrivelseskostnader forblir uendret på 380 kr.

Gjenåpning av stengt strøm blir enklere med stengeløsningen fra Kredinor

Ny stengeløsning for AMS – enklere å få gjenåpnet stengt strøm

Gjennom den egenutviklede betalingsløsningen Betal nå lanserer Kredinor en stengeløsning for AMS. Løsningen gjør det enklere og raskere å få gjenåpnet strømmen hvis den er stengt på grunn av manglende betaling fra sluttkunden.

Slik unngår du å få strømmen stengt

Les hvordan du raskt og enkelt kan gjenåpne strømmen hos Kredinor - og unngå av strømmen stenges.

Kredinor blir hovedsponsor av Sverre Lunde Pedersen

Kredinor SA og Norges skøyteforbund har tegnet en langsiktig avtale som innebærer at selskapet blir hovedsponsor for skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen frem til og med OL i Beijing i 2022.

Foto: Maskot/NTB Scanpix

Inkassotallene for 2017 – økning i purresaker

Antall inkassosaker og inkassogjelden øker, men antall betalingsanmerkninger viser en svak nedgang. Det innebærer at en større prosent saker ble løst seg før de ble betalingsanmerkninger i 2017.

Kredinor Høstcup Logo i regi av Bærum SK

Kredinor utvider samarbeidet med Bærum Sportsklubb

Kredinor har forlenget sponsoravtalen med Bærum Sportsklubb og utvider nå samarbeidet til også å gjelde Kredinor Høstcup, tidligere Bærum Høstcup.

Innlogging med Bank-ID på nye Min side fra Kredinor

Nye Min side – litt lettere å ordne opp

Nye Min side er tilrettelagt for selvbetjening og gir tilgang til enkle betalingsløsninger som Vipps og kortbetaling gjennom vår egenutviklede Betal nå tjeneste.

Kreditt og forbrukslån ikke bare til besvær, men også til nytte og glede

Forbrukslån ikke bare til besvær, men også til nytte og glede

Vår administrerende direktør Tor Berntsen gir i denne artikkelen noen betraktninger rundt kreditt og forbruksfinansiering ut over det mediene dekker.

Rune Garborg er adm. dir for Vipps

Nå kan inkassosakene betales med Vipps

Kredinor tilbyr nå betaling med Vipps til inkassokundene. – Vipps’ ambisjon er å gjøre betaling befriende enkelt og på forbrukernes premisser, sier Rune Garborg Vipps-sjef.