Aktuelt

Kredinor blir hovedsponsor av Sverre Lunde Pedersen

Kredinor SA og Norges skøyteforbund har tegnet en langsiktig avtale som innebærer at selskapet blir hovedsponsor for skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen frem til og med OL i Beijing i 2022.

Foto: Maskot/NTB Scanpix

Inkassotallene for 2017 – økning i purresaker

Antall inkassosaker og inkassogjelden øker, men antall betalingsanmerkninger viser en svak nedgang. Det innebærer at en større prosent saker ble løst seg før de ble betalingsanmerkninger i 2017.

Kredinor Høstcup Logo i regi av Bærum SK

Kredinor utvider samarbeidet med Bærum Sportsklubb

Kredinor har forlenget sponsoravtalen med Bærum Sportsklubb og utvider nå samarbeidet til også å gjelde Kredinor Høstcup, tidligere Bærum Høstcup.

Innlogging med Bank-ID på nye Min side fra Kredinor

Nye Min side – litt lettere å ordne opp

Nye Min side er tilrettelagt for selvbetjening og gir tilgang til enkle betalingsløsninger som Vipps og kortbetaling gjennom vår egenutviklede Betal nå tjeneste.

Kreditt og forbrukslån ikke bare til besvær, men også til nytte og glede

Forbrukslån ikke bare til besvær, men også til nytte og glede

Vår administrerende direktør Tor Berntsen gir i denne artikkelen noen betraktninger rundt kreditt og forbruksfinansiering ut over det mediene dekker.

Rune Garborg er adm. dir for Vipps

Nå kan inkassosakene betales med Vipps

Kredinor tilbyr nå betaling med Vipps til inkassokundene. – Vipps’ ambisjon er å gjøre betaling befriende enkelt og på forbrukernes premisser, sier Rune Garborg Vipps-sjef.

Christian Hamborgstrøm er prosjektleder og forretningsutvikler i Kredinor

Kredinor følger opp eiere av uforsikrede kjøretøy

På oppdrag fra Trafikkforsikringsforeningen vil Kredinor fra 1. mars 2018 følge opp rundt 84 000 eiere av uforsikrede kjøretøy med krav om betaling av et gebyr.

illustrasjon av chatrobot Nora

Trenger du hjelp? Spør Nora!

Gjennom vår nye chatrobot Nora, tilbyr Kredinor nå døgnåpen kundeservice på kredinor.no for de som har generelle spørsmål rundt inkasso. 

Bilde av norske pengesedler og mynter

Inkassosatser & gebyrer 2018

Oppdaterte tall for salærer og rettsgebyrer 2018.