Om inkubatorselskapet TheFactory

TheFactory er et norsk akseleratorselskap som tilbyr opplæring for gründere, juridisk hjelp til selskapsutvikling og tilgang til finansiering. Selskapet har akselerert over 50 oppstartsselskaper og investert i en portefølje på 29 selskaper.

The Factory tilbyr profesjonell støtte og opplæring til gründere med ideer og innovasjoner, gjennom blant annet mentorer, en egen gründerskole, kurs, seminarer og noe finansiell støtte. TheFactory er også en fasilitator av møteplasser for gründere, investorer og næringslivet. På disse møteplassene kan de som har behov møte dem som har eventuelle løsninger på disse. Samtidig kan gründere møte investorer som kan bidra til realisering av ideer og innovasjoner.

Selskapet startet som FintechFactory i 2016 på Telenor Arena på Fornebu. TheFactory ble formelt etablert i 2017. Initiativtakerne bak er seriegründerne Ingar S. Bentsen, Hans Christian Bjørne, Philip Røer og Steinar Sæther. Senere har flere kjente engleinvestorer og familieinvesteringsselskaper blitt med på eiersiden.

TheFactory holder til i Nedre Vollgate i Oslo sentrum. Her har de bygd opp en 3 etasjers gründer-hub, med . Her er mer enn 50 aktive startups og 40 partnere på ulike nivå. De har  fasilitert startups som Bolink AS som nylig ble solgt til Gjensidige og har blitt til Gjensidige Bolighandel.

Kilde: TheFactory, thefactory.no.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no