Sbanken velger Kredinor på inkasso

Bilde av Audun Danielsen til artikkel om nedgang i antall inkassosaker

Kredinor er valgt til å følge opp ubetalte krav for Sbanken, som ifølge Norsk kundebaromenter har de mest fornøyde bankkundene i Norge. Kredinor er et kundeorientert inkassoselskap med enkle løsninger for sluttkunden når det kommer til betaling, og solid erfaring på å følge opp bankkrav.

Kredinor har vært en av flere inkassoleverandører til Sbanken siden 2011. Etter en anbudskonkurranse som ble avsluttet i juni 2020 valgte Sbanken Kredinor som eneleverandør for de neste årene.

– Vår erfaring er at Kredinor har spisskompetanse på innfordring av bankkrav og at de behandler kravene vi sender dem på aller beste måte. Sbanken har et av Norges sterkeste merkenavn og det er viktig at leverandør av tjenestene kan bidra til å opprettholde bankens sterke kundeposisjon. For kunder som er i en misligholdssituasjon er det også viktig at Kredinor har moderne tekniske løsninger som både gjør det enkelt å få oversikt og lett å gjøre opp for seg, sier Svein Aardal som er Leder for Kreditt og låneprosesser i Sbanken.

– Vi gleder oss stort over den tilliten banken viser oss og lover at vi i Kredinor skal gjøre vårt aller beste for å bidra til at Sbanken har landets mest fornøyde kunder også i årene som kommer, sier Audun Danielsen som er kommersiell direktør i Kredinor.

Sbanken ASA startet opp som den første rene nettbanken i Norge i år 2000. Hele 19 av de 20 årene som har gått siden etableringen har banken toppet listen over landets mest fornøyde bankkunder, i Norsk kundebarometers årlige undersøkelse.

Kredinor SA er Norges største inkassoselskap målt i antall saker og tilbyr tjenester innen fakturaservice, Inkasso og porteføljekjøp. De senere årene har Kredinor inntatt en solid posisjon innenfor bank- og finans i Norge. Selskapet leverer innfordringstjenester til mange av landets største banker og finansieringsselskap. Innenfor kredittkort og forbrukslån håndterer Kredinor om lag halvparten av alle krav i Norge.

 

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost