Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Skal lede Kredinor inn i en ny tid

Kredinor er i dag Norges største inkassoselskap målt i antall saker og nest størst i omsetning. Klaus-Anders Nysteen overtar et solid selskap, og vil ta Kredinor inn i en fremtid hvor gode kundeopplevelser, dyktige medarbeidere, moderne teknologiske løsninger og bærekraft er viktige faktorer for selskapets videre vekst.

Frem til 1. mars 2022 vil inkassodirektør Ole Marius Thorstensen være stedfortreder som administrerende direktør.

Ole Marius Thorstensen har nesten 40 års erfaring innen inkasso, og er til daglig direktør for inkasso drift i Kredinor, selskapets desidert største miljø. Inkasso drift rommer alt fra kundesenter, saksbehandlerapparat, avdelingskontor, internasjonal del og internservice, med rundt 370 ansatte.

Styreleder Sverre Gjessing, i Kredinor ledet arbeidet med ansettelsen av ny administrerende direktør.

– Styret har gjennomført en grundig prosess for å finne Tors etterfølger, og vi er svært fornøyde med å ha landet på Klaus-Anders. Det er vanskelig å tenke seg en bedre kandidat. Han kombinerer dyp bransjekunnskap med bred toppledererfaring og har alle forutsetninger for å lede Kredinor i et marked i rask utvikling, sa styreleder Sverre Gjessing i Kredinor, under offentliggjøringen av ansettelsen.

Fra venstre: Styreleder Sverre Gjessing i Kredinormmen med påtroppende og avtroppende administrerende direktør: Klaus-Anders Nysteen i midten, tiltrer i stillingen 1. mars 2022 og Tor Berntsen helt til høyre, går nå av med pensjon etter 38 år i Kredinor.

Klaus-Anders Nysteen var inntil nylig konsernsjef i Hoist Finance AB. Han har tidligere blant annet vært konsernsjef i Lindorff Group, Entra Eiendom og Storebrand Bank samt finansdirektør i Statoil Fuel & Retail. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen og Norges Handelshøyskole.

– Jeg gleder meg til å komme i gang, og ser store muligheter for å videreutvikle Kredinor basert den ledende posisjon selskapet har i det norske markedet. Fremover vil både kunder og myndigheter stille stadig høyere krav til oss. Men disse endringene skaper også muligheter i markedet, og de mulighetene skal vi gripe. Vi skal skape lønnsom vekst med vekt på effektiv bruk av teknologi, gode kundeopplevelser og bærekraft, sier Nysteen.

Klaus-Anders Nysteen overtar som administrerende direktør 1. mars 2022. Nåværende administrerende direktør, Tor Berntsen går nå av med pensjon etter å ha jobbet i selskapet i 38 år. Han overtok topplederjobben i 2012.

– Klaus-Anders kommer til å møte en organisasjon preget av høy faglig kompetanse og godt samhold. For meg har det vært en glede å samarbeide med dyktige medarbeidere som gjennom solid faglig innsats har bygd opp selskapets ledende posisjon i det norske markedet, og jeg er svært fornøyd med nå å kunne gi stafettpinnen videre til Klaus-Anders, sier Tor Berntsen.