Parkering

Parkering Kredinor Inkasso Illustrasjon

Gjennom det egenutviklede saksbehandlingssystemet ParkeringService (PS) er Kredinor med på å levere innovative, effektiviserende og helautomatiserte løsninger til parkeringsbransjen.

Etter å ha vunnet anbudsprosessen og fått OnePark som kunde mot slutten av 2016 har vi lyktes med et taktskifte for våre løsninger til parkeringsbransjen.

Egenutviklet saksbehandlingssystem 

PS utvikles løpende og er en totalløsning med håndtering av ileggelser, innkreving, administrasjon og klagebehandling. Løsningen bidrar til at færre saker sendes til tvangssalg eller påleggs-trekk, og frigjør administrative ressurser for deg som oppdragsgiver. Data som registreres inn i systemet sørger for at både du og Kredinor til enhver tid har full tilgang til gjeldende opplysninger for videre behandling av ileggelsene.

Overtar hele verdikjeden

Vi leverer nå helhetlige løsninger til OnePark. Selskapet regnes som det mest nytenkende og innovative selskapet i bransjen. Fra årsskifte inngikk OnePark en avtale med Avinor om all parkering på Gardermoen, og er på kort tid blitt et ledende parkeringsselskap i Norge. Med økt fokus på å betale for medgått tid til parkering, er det utviklet selvbetjeningsløsninger som gjør at bileier kan registrere bilen, bruke parkeringen og betale for seg – raskt og enkelt.

Avtalen med Kredinor går ut på at vi overtar hele verdikjeden fra fakturering, purringer, reskontroadministrasjon til oppfølging innenfor inkasso og overvåking. Løsningen vil frigjøre administrative ressurser hos OnePark, slik den også gjør for andre oppdragsgivere Kredinor har innen parkering. Vi kan også håndtere kundeservice for våre oppdragsgivere.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Ta gjerne kontakt!

  Portrett av Odd Arne Brendvik Bransjeansvarlig Parkering Kredinor

  Odd Arne Brandvik

  Mobil   +47 416 86 969

  Epost   oab@kredinor.no

  Bransjeansvarlig Parkering