Inkasso

Inkasso Inkassotjenester Kredinor Illustrasjon

Inkasso er kjernevirksomheten i Kredinor. Vår viktigste oppgave er å følge opp ubetalte regninger på en profesjonell og respektfull måte når saken går til inkasso. Vi sørger for å få pengene raskest mulig inn, samtidig som vi imøtekommer og behandler dine kunder på en god måte.

Ved oppstart av kundeforholdet gjennomfører vi en analyse av din kundeportefølje. Her beregner vi ganske presist sannsynligheten for å løse oppdragene. Deretter følger vi opp med tilpassede tiltak som bidrar til betaling eller avdragsordning med dine kunder.

Ferske inkassosaker løses raskere 

Vår sterkeste anbefaling er at saker sendes til oppfølging og inkasso med en gang betalingsfristen går ut. Av erfaring vet vi at saker vi mottar tidlig, løses raskere enn saker som utsettes. Over tid vil likevel de aller fleste av sakene løse seg.

Ivareta kundeforholdet

Som oppdragsgiver kan du være trygg på at vi ivaretar rollen som din representant og forlengende arm mot sluttkunden, på en god måte. Vi følger opp i henhold til lov om god inkassoskikk og ivaretar personvernet til den enkelte. Selv om kravet er overtatt av oss som inkassobyrå, er det nært knyttet opp til varen eller tjenesten som var utgangspunktet for kjøpet. Det er derfor viktig for oss å ta godt vare å kunden gjennom god oppfølging og behandling.

Maksimal tilgjengelighet 

Det skal være enkelt å komme i kontakt med våre saksbehandlere. Både for deg som oppdragsgiver og for kundene dine. Derfor følges alle dine kunder opp av et dedikert team som kjenner bransjen din godt. På Kredinor Online har du lett tilgang til informasjon om alt vi jobber med for deg. Her får du alt fra fugleperspektivet over hele kundeporteføljen helt ned til den minste detalj på enkeltkunder. Vi fører logg over kommunikasjon og avtaler som er gjort med kunden. Alt dette gjør vi for at det skal være enkelt for deg å drive med det som er viktigst, mens vi sørger for å få inn pengene.

Langtidsoppfølging av inkasso gir mer på bunnlinjen

Vi har en egen avdeling for overvåk som overtar med langtidsoppfølging av kundene som ikke betaler i inkassoprosessen. Svært mange av de som har ubetalte krav kommer i en bedre økonomisk situasjon og klarer å betale det de har utestående.  Disse innbetalingene går rett inn og styrker bunnlinen hos våre oppdragsgivere. Les mer om Overvåk og arbeidet de gjør her. 

Full tilgang til inkassotjenester i utlandet

Kredinor kan påta seg oppdrag hvor som helst i verden. Som oppdragsgiver kan du være trygg på at oppdragene blir behandlet på en profesjonell og effektiv måte. Les mer om inkassotjenester i utlandet her.

Våre kundeløfter til deg som oppdragsgiver:

 • Best på behandling av din kunde
 • Blant markedets høyeste løsningsgrad
 • God tilgjengelighet i alle kanaler
 • Markedets mest solide juridisk kompetanse
 • Spisskompetanse innenfor ulike bransjer
 • Vår behandlingsprofil tilpasses din kredittpolitikk
 • Solid kunnskap innenfor utenomrettslig og rettslig inkassobehandling

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Ta gjerne kontakt!

  Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

  Snakk direkte med en av våre selgere

  Mobil   22473430

  Epost   bedrift@kredinor.no