Betal nå

I tillegg til vår betalingsløsning på Min side, sluttkundes egne innloggede sider, har vi utviklet en brukervennlig og rask betalingsløsning. Med betal nå kan kunden betale inkassogjeld der og da uten å logge seg inn. Løsningen gir mulighet for å betale med kreditt/debetkort, og nå også Vipps – fra mobil, nettbrett eller PC. Betal nå tilfredsstiller alle krav til sikkerhet rundt betaling av gjeld.

Kredinor er eneste inkassoselskap som tilbyr en så enkel og lett tilgjengelig løsning. Formålet med løsningen er at flere skal betale raskere – noe vi mener de gjør når betalingen kan gjøres såpass enkelt fra hvor som helst, når som helst.

For våre oppdragsgivere betyr dette mindre arbeid med betalingsoppfølging, raskere tilbetabetalinger og dermed økt lønnsomhet. Vegfinans er en av bedriftene som selv markedsfører løsningen til sine kunder som ikke har betalt purring/inkassovarsel innen forfallsdato.

Betalingsløsningen er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Bambora, som er en ledende leverandør av nye og innovative betalingstjenester. Les mer om Bambora på www.bambora.com

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no