Kredinor utvider samarbeidet med Bærum Sportsklubb

Kredinor Høstcup Logo i regi av Bærum SK

Kredinor har forlenget sponsoravtalen med Bærum Sportsklubb og utvider nå samarbeidet til også å gjelde Kredinor Høstcup, tidligere Bærum Høstcup. Samarbeidet mellom inkassobyrået og sportsklubben fra Bærum er langsiktig – det har vart i hele 20 år.

Kredinor får egen fotballcup – Kredinor Høstcup

Kredinor har over flere tiår støttet Bærum Sportsklubb, og ønsker nå å tydeliggjøre enda mer hva selskapet står for. Dette gjør vi blant annet gjennom å profilere oss under klubbens høstcup på Kadettangen i Sandvika, som nå er døpt om til Kredinor Høstcup.

-Kredinor støtter opp ungdommen -og sport og idrett er viktige faktorer for helse og utvikling. For ikke å glemme det å forholde seg til andre mennesker. Gjennom vår støtte gjør vi også hverdagen litt enklere for alle de som stiller opp for at ungdommen skal få et tilbud som er gjennomtenkt og godt. Vi gleder oss til Kredinor Høstcup i regi av Bærum SK, sier Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor.

Kredinor Høstcup går av stabelen helgen 23. september 2018. Cupen er for gutte- og jentelag i årsklassene 2007-2011. I tillegg til fotballkamper blir det lotterier med flotte premier, skuddkonkurranse, kiosksalg og besøk av klubbens maskot Pinky. Du kan lese mer om Kredinor Høstcup på cupens egen hjemmeside her. 

Samvirke og samfunnsansvar

Kredinor er et samvirkeforetak som ble stiftet av Handelsstanden i Oslo så langt tilbake som 1905. Det å være et samvirkeforetak innebærer å være medlems-eid. Tradisjonelt innebærer det også å ta et utstrakt samfunnsansvar. Samvirkeforetakene har en nær felles ideologi om seriøsitet, ordentlighet og redelighet i all sin adferd.

Kredinor tar samfunnsansvar overfor unge blant annet gjennom læringskonseptet Smartbetaler. Smartbetaler tilbys lærere og elever på folkehøyskoler og i videregående skoler. Smartbetaler skal bidra til økt bevissthet rundt forbruk blant unge. I tillegg til å understreke viktigheten av gode betalingsvaner for å få en sunn privatøkonomi. Vi tar samfunnsansvar også gjennom sponsorstøtte til idrettsforeninger rundt omkring i landet.

-For oss er det viktig at barn og unge får en sunn og hyggelig oppvekst. Vi forsøker å bidra til det gjennom å gi sponsorstøtte til mange fotballklubber rundt omkring i Norge. På denne måten kan aktivitetstilbudet bli litt bedre enn det ellers ville ha blitt, avslutter Tor Bertnsen, administrerende direktør i Kredinor.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no