Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Velkommen til «nye» kredinor.no

Nye kundeservicesider

Vi har laget nye kundeservicesider med en bedre søkefunksjon og lett tilgang til svar på en rekke vanlige spørsmål. Vi har også oppgradert chatroboten Nora, som kommer i et nytt design og kan svare på enda flere spørsmål en før. Der hvor hun ikke kan svare samspiller hun godt med menneskelig chat på Min side. Løsningene våre for selvbetjening utenfor innlogging, Betal nå for direkte betaling og Se status i din sak, er mer tydelige gjennom menyknapper.

Tilgjengelig gjennom flere språk

Den største oppgraderingen av kredinor.no er våre engelske nettsider, som innebærer at vi blir mer tilgjengelige for de som ikke snakker norsk blant våre oppdragsgivere og sluttkunder. De engelske nettsidene kommer opp ved å klikke på globusen øverst i høyre hjørne på nettsiden.

Nye kredinor.no bidrar til økt tilgjengelighet og gode kundeopplevelser for våre oppdragsgivere og sluttkunder som ikke snakker norsk.

Mer enn bare inkasso

Nye kredinor.no vil også ha et innhold som treffer en større bredde interessenter. Vi har laget en egen side om våre satsinger rundt bærekraft, vi fortsetter å fortelle vår historie fra 1905 og fremover fra nå, vi presenterer vårt verdigrunnlag, tydeliggjør den viktige eierformen vi har gjennom samvirkemodellen og legger opp til løpende nyheter og oppdaterte pressesider. Våre populære kurs, seminarer og e-læring  er samlet på ett sted og tilgjengelig for påmelding blant våre medlemmer og kunder. Sist, men ikke minst vi har også oppgradert sidene våre om jobb i Kredinor, fordi vi har som ambisjon om å være markedets beste arbeidsplass for potensielle arbeidssøkende.

Med de nye nettsidene ønsker Kredinor å fortsette arbeidet med forenkling for kunder, oppdragsgivere og andre gjennom økt tilgjengelighet av markedets beste løsninger innenfor kundeservicetjenester, betaling, betalingsoppfølging og inkasso.

Har du behov for hjelp til oppfølging av ubetalte krav, har vi samlet noen argumenter på en egen side.

 

Vi håper nye kredinor.no vil bidra til gode kundeopplevelser for alle. 

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.