Rapporten «Kredinor Innsikt» Q3

Webinar

Vi har gleden av å invitere til webinar hvor vi presenterer rapporten «Kredinor Innsikt».

Kredinor hjelper folk og bedrifter med en sunnere økonomi og bedre valg. En sentral del er god rådgivning og presentasjon av innsikten vi opparbeider. Hvert kvartal lager vi derfor rapporten Kredinor Innsikt som kombinerer nøkkeltall fra inkassoutviklingen med aktuelle makrotrender og problemstillinger. Med om lag 30% av inkassovolumet i Norge gir Kredinors tall viktig informasjon om betalingsatferd.

Hvem må plukke opp regningen?

«Winter is coming». Mens mørket senker seg over Norge, tømmes alle lommebøker. Eller – kanskje ikke alle? Svært mange sliter i møtet med høyere inflasjon, renteøkninger og økende strømpriser. Inkassotallene viser at de yngste av oss sliter mest, mens de godt etablerte med penger på bok lever omtrent som før. Tallene viser også at den som har én inkassosak gående, gjerne får flere. Så derfor spør vi dette kvartalet: Er det bare noen få av oss som må plukke opp regningen? Og vil forskjellene her i landet bare øke?

Christoffer Steen-Hansen, Head of Credit Behavior i Kredinor vil ta oss igjennom tematikken. Møteleder er Jon Berge, Head of Marketing and Communication i Kredinor.

 

Er du nysgjerrig og vil høre mer? Meld deg på i dag!

Webinaret er kostnadsfritt og åpent for alle. De som melder seg på vil få tilsendt link til «møterommet» to dager før webinaret.
Rapporten «Kredinor Innsikt» sendes ut i etterkant av webinaret i tillegg til en liten evaluering.

Hjertelig velkommen!

Møteleder

Jon Berge

Kommunikasjonsdirektør

jon.berge@kredinor.no

+47 905 98 680

 

Foredragsholder

Christoffer Steen-Hansen

Analysesjef, Kredinor

Dato
13.11.2023 9:00
Til
13.11.2023 9:45