Betal nå – enklere å betale inkassogjelden

For å gjøre det enklere å betale inkassokrav tilbyr Kredinor betalingsløsningen Betal nå. Dette er en betalingsløsning hvor kunden slipper å logge seg inn og kan betale inkassogjelden sin der og da, fra mobil, nettbrett eller PC. Betales hele beløpet avsluttes saken der og da. Betal nå tilfredsstiller alle krav til sikkerhet rundt betaling.

Enkelhet gir raskere betaling

Med betalingsløsningen for inkasso, Betal nå, vil et økende antall kunder betale inkassogjelden sin raskere. Vi sender digitale inkassobrev med direktelink til betaling og SMS med betalingslink, og det er her veksten fortsetter. En av fordelene er at kundene slipper å logge seg inn for å betale. En annen fordel er at betalingsstatus oppdateres umiddelbart både hos oppdragsgiver, kunden og Kredinor. Det betyr at saker som betales i sin helhet kan avsluttes der og da. Tidligere måtte vi avvente informasjon fra banken før saken kunne avsluttes.

Økt lønnsomhet for våre oppdragsgivere

Et økende antall saker betales ved at vi sender SMS eller direktelink i de digitale inkassobrevene til Betal nå. Det betyr at pengene kommer raskere inn. Tidligere ble disse kravene betalt via kundens egen nettbank eller på innloggede sider, og det gikk derfor lenger tid før betalingsstatus ble oppdatert. Mindre tid til oppfølging og pengene raskere inn gir en forutsigbar pengestrøm og økt lønnsomhet for våre oppdragsgivere.

Innovative betalingsløsninger

Kredinor har en ambisjon om å ligge i front med enklere og lett tilgjengelige betalingsløsninger for våre oppdragsgivere og deres kunder. Betal nå, i kombinasjon med Vipps, har vist seg å være en sikker vinner i betalingsløpet. Så mange som 78 prosent valgte å betale med Vipps fremfor kort sist vi så på den foretrukne betalingskanalen blant kundene.

 

Betalingsløsningen Betal nå er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Bambora, som er en ledende leverandør av nye og innovative betalingstjenester.