Betalingsløsninger

Kredinor tilbyr brukervennlige betalingsløsninger som gjør det enklere å betale uansett hvor i betalingsløpet sluttkunden er. Let`s pay er en superenkel betalingsløsning for faktura. Betal nå er en superenkel løsning for betaling av inkassokrav. Begge løsningene er heldigitale. Når betalingen godkjennes oppdateres saldo umiddelbart både hos vår oppdragsgiver og sluttkunden.

Betaling og oppdatert saldo – på sekunder

Betalingsløsningene Let`s pay og Betal nå fra Kredinor skal gjøre det superenkelt å betale gjennom en SMS-link til betaling. Betal nå kan i tillegg brukes gjennom å klikke seg igjennom Betal nå på kredinor.no og Min side. Fordelen med Let`s pay er at overgangen til inkasso skjer sømløst til Betal nå for de som ikke betaler. Fordelen med Betal nå er rask og enkel betaling av inkassokrav, og oppdatering av saldo i løpet av sekunder. Betales hele beløpet avsluttes saken der og da. Stengte tjenester som strøm og bredbåndsabonnement kan gjenåpnes på ett minutt gjennom betaling i Betal nå.

Fordelen for våre oppdragsgivere som benytter Let`s pay er at overgangen til inkasso skjer sømløst til Betal nå for de som ikke betaler. Ved betaling oppdateres saldo i løpet av sekunder.

Løsningen Let`s pay er en merkevare med egen profilering. Nettsiden letspay.no med slagordet Lekende lett betaling skal skape trygghet for at linken kommer fra en pålitelig avsender. Alle kan i prinsipp ta i bruk løsningen fra faktura sendes ut. Det vi vet allerede er at sluttkunden verdsetter enkelheten i løsningen og den umiddelbare bekreftelsen på at oppgjøret er i orden.

 

Les mer om Let’s pay her

Let`s pay er en heldigital løsning som sendes gjennom en link til sluttkunden på SMS. Hele 40 prosent klikker på linken når den sendes ut. Når betalingen er gjennomført oppdateres status i løpet av sekunder.

SMS-Link til sluttkunden

Let`s pay er en heldigital løsning som sendes gjennom en link til sluttkunden på SMS. Ved å digitalisere kundenes faktura trenger ikke sluttkunden å tenke på konto, KID eller beløp – alt er klart til betaling. Navnet på vår oppdragsgiver står tydelig som avsender av fakturalink. Kunden kan klikke på link, deretter velge betaling via kort eller Vipps og godkjenne betalingen. Hele 40 prosent klikker på linken når den sendes ut. Når betalingen er gjennomført oppdateres status i løpet av sekunder. Både kunden og vår oppdragsgiver ser derfor straks at betalingen er gjennomført.

Betal nå – med Vipps eller kort

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for sluttkunden å betale faktura – og inkassokrav til oss. Derfor kan de betale uten å logge seg inn gjennom Betal nå, og betale med kort eller Vipps. Kredinor er eneste inkassoselskap som tilbyr en så enkel og lett tilgjengelig løsning. Formålet med løsningen er at flere skal betale raskere og få oppdatert status – fra hvor som helst, når som helst.

 

Fremgangsmåten for å betale med Vipps er enkel:

  1. Du klikker på SMS-linken som er sendt deg
  2. Velg “Vipps” som betalingsmåte
  3. Tast inn mobilnummeret ditt, og klikk “Betal”
  4. Vipps-appen åpnes automatisk på din telefon, hvor du bekrefter betalingen.
  5. Vipps, så er beløpet betalt!

Har du ikke Vipps? Last ned appen og les mer om Vipps her. 

Vi bruker løsningene innenfor disse områdene.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.