Let`s pay – lekende lett betaling

Forenkling i alle ledd

Gjennom betalingsløsningen Let’s pay har Kredinor heldigitalisert betaling av faktura. En av våre oppdragsgivere etterspurte en superenkel, trygg og rask betalingsløsning for faktura. Nå kan de benytte en løsning som gjør det lekende lett å betale, uten bekymring for om pengene er kommet frem. Saldo oppdateres automatisk både hos kunden og sluttkunden.

Mye å hente for oppdragsgivere

Fordelen for kunder som tar i bruk Let’s pay er at flere betaler tidligere – og unngår dermed inkassovarsel. Hvis kunden fortsatt ikke betaler, vil overgangen til inkasso skje sømløst. Er kunden sent ute og fakturaen er sendt til inkasso sendes kunden direkte fra Let’s pay til betaling gjennom Betal nå. Selve løsningen er rask å implementere for eksisterende kunder. Fra avtale inngås til Let’s pay kan tas i bruk går det normalt 14 dager.

Fra faktura til betaling – på sekunder

Let’s pay sendes gjennom en link til kunden på SMS. Faktura er digitalisert og kunden trenger derfor ikke å tenke på konto, KID eller beløp – alt er klart til betaling. Klikk på linken i SMS-en, deretter velg betaling via kort eller Vipps og godkjenn betalingen. Straks betalingen er gjennomført oppdateres status i nåtid. Både kunden og vår oppdragsgiver ser derfor at betalingen er gjennomført i løpet av noen sekunder. Kunden kan fortsette med sine gjøremål. Oppdragsgiver vet at betaling er på konto.

Slik virker Let`s pay for sluttkunden

 

  • Motta en SMS, klikk på link
  • Gå til betaling, velg Vipps eller kort
  • Godkjenn, saldo oppdatert
Flytskjema Let's Pay

Barbro Hagen
Chief Digital and Technology Officer

Let`s pay – eget merkenavn

Løsningen er en egen merkevare med et eget design og egen nettside slik at den også kan fungere uavhengig av inkasso. Let`s pay – lekende lett betaling

– Vi har som mål at Let’s pay skal bidra til å redusere arbeidsmengden for våre oppdragsgivere, og få kundene til å betale raskere enn før – med et smil om munnen, sier Barbro Hagen, Chief Digital and Technology Officer i Kredinor