Fem om dagen – for felles bærekraft

Kredinor er opptatt av bærekraft, og mobiliserer nå til kampanjen «Fem om dagen – for felles bærekraft» gjennom sletting av e-post. Hvis alle nordmenn sletter 4-5 e-poster hver dag kan vi dekke det årlige strømforbruket til mange husstander.

Mange vet ikke at det å slette e-post er et klimatiltak. Begrepet fem om dager er noe folk flest har et positivt forhold til og er lett å huske, det gjør det lettere å mobilisere en felles innsats for klima.

Alle kan bidra

Kredinor har en bærekraftsplan som utvikles fortløpende, og denne interne kampanjen er like aktuell for våre oppdragsgivere og deres kunder. Hvis alle som leser dette sletter fem e-poster om dagen vil vi bidra til et grønnere samfunn.

Positivt også økonomisk

I tillegg til miljøgevinsten er sletting av e-post også positivt fra et økonomisk perspektiv, fordi oppbevaring av e-post koster mye for folk flest og næringslivet.

Hvordan slette e-poster?

Størrelsen på e-posten har også betydning for miljøavtrykket, jo større filer som slettes desto større betydning har slettingen. Klikk deg inn i mailboksen din, start gjerne med innboksen.

  1. Sortere din e-postmappe etter størrelse
  2. Slett de elementene det ikke er behov for å lagre
  3. Tøm mappen «slettede elementer»

Hver for oss utgjør vi en liten forskjell, som til sammen vil ha enorm betydning.