Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Fem om dagen – for felles bærekraft

Kredinor er opptatt av bærekraft - slett 5 e-poster om dagen og idra til et grønnere samfun

-Mange vet ikke at det å slette e-post er et klimatiltak, sier tidligere bærekraftansvarlig  i Kredinor Edda Flatlandsmo. -Vi bruker begrepet fem om dagen fordi det er noe folk flest har et positivt forhold til, og som gjør det lettere å mobilisere til felles innsats for klima, understreker hun.

Alle kan bidra

Kredinor har en bærekraftsplan som utvikles fortløpende, og denne interne kampanjen er like aktuell for våre oppdragsgivere og deres kunder. Hvis alle som leser dette sletter fem e-poster om dagen vil vi bidra til et grønnere samfunn.

Positivt også økonomisk

I tillegg til miljøgevinsten er sletting av e-post også positivt fra et økonomisk perspektiv, fordi oppbevaring av e-post koster mye for folk flest og næringslivet.

Hvordan slette e-poster?

Størrelsen på e-posten har også betydning for miljøavtrykket, jo større filer som slettes desto større betydning har slettingen. Klikk deg inn i mailboksen din, start gjerne med innboksen.

  1. Sortere din e-postmappe etter størrelse
  2. Slett de elementene det ikke er behov for å lagre
  3. Tøm mappen «slettede elementer»

-Jeg håper alle er like gira som meg på å gjøre noe så enkelt som å slette fem e-poster hver dag. Hver for oss utgjør vi en liten forskjell, som til sammen vil ha enorm betydning, avslutter bærekraftansvarlig i Kredinor.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.