Kredinor kobler seg på Inkassoregisteret

På bildet ser vi to av gründerne bak Inkassoregisteret, Lene Drange (i midten) og Hallgeir Kvadsheim (til høyre). De er svært fornøyde over at Kredinor integrerer seg med Inkassoregisteret. Sammen med gründerne ser vi administrerende direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen.

– Det er svært gledelig at Kredinor nå integrerer med oss, som første selskap. De går foran og viser vei og tar samfunnsansvar. Denne API-integrasjonen, hvor også de andre inkassoselskapene vil koble seg på, er banebrytende og vil kunne gi kundene rask oversikt over det de har til inkasso. Fra nå av kan informasjon om inkassosaker og inkassogjeld innhentes på sekunder, ikke dager, sier styreleder i Inkassoregisteret, Hallgeir Kvadsheim.

Gjennom Inkassoregisteret kan informasjon om inkassosaker og inkassogjeld innhentes ett sted, på noen få sekunder.
Kredinor ønsker å hjelpe ved å se på kundenes totale økonomiske situasjon, ikke bare løse den enkelte inkassosak.
Enkel tilgang til alle inkassosakene gir raskere oversikt, og bedre grunnlag for å se på løsninger som hjelper kundene.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.