Porteføljekjøp

Porteføljekjøp Kredinor Inkasso Illustrasjon

Porteføljekjøp betyr at vi kjøper en portefølje bestående av flere forfalte fordringer. Salg av porteføljer til en profesjonell tredjepart minimerer risiko og forbedrer likviditeten til virksomheten.

Oppfølging av ubetalte krav er et område med høy risiko. Vi har lang erfaring med porteføljekjøp og det å følge opp utfordrende saker og kunder. Derfor kan et salg av porteføljen være en svært effektiv måte å rydde opp i egen reskontro.

Porteføljekjøp – redusert ressursbehov og rapportering

Ved å selge porteføljer får virksomheten ryddet opp i egen reskontro. Fordelene for de som selger porteføljer er at de får redusert ressursbehov og rapportering – noe som kan gi bedre likviditet og en betydelig resultateffekt. Dette frigjør også tid til at de ansatte kan konsentrere seg mer om andre deler av virksomheten.

Uforpliktende verdivurdering av porteføljer

Hvis du vurderer salg kan vi tilby deg en uforpliktende gjennomgang av virksomhetens portefølje, og en kostnadsfri verdivurdering. Resultatet fra verdivurderingen kan gi deg et bedre grunnlag for å ta en beslutning om å selge porteføljen eller beholde den og følge opp kundene dine videre.

Gode kundeopplevelser også i vanskelige saker

Ved kjøp av porteføljer vil vi tilpasse oppfølgingen ut fra den erfaring vi har og det dataunderlag vi får fra vår analyseavdeling. Kredinor har lang fartstid i å følge opp utfordrende saker og kunder, og målet er selvsagt å finne gode løsninger – også for den som har krav mot seg. Oppdragsgiver kan være helt trygg på at kundene deres er sikret en forutsigbar og god behandling.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

    Snakk direkte med en av våre selgere

    Mobil   22473430

    Epost   bedrift@kredinor.no