Internasjonal inkasso

Uansett hvor du eller kundene dine befinner seg i verden, kan du være trygg på at Kredinor løser oppdragene på en profesjonell og effektiv måte. Vi har en dedikert avdeling som jobber med internasjonal inkasso. De har lang erfaring i å behandle saker for våre norske og utenlandske oppdragsgivere.

Kredinor har internasjonale løsninger

Innfordring utenfor Norge

Kreditt er motoren i samfunnsøkonomien i langt de fleste land. Uten kreditt stopper verden. Kredittgivingen er global og befolkningen rører på seg. Gjeld pådras i ett land og innfordring må skje i et annet. Kreditt misligholdes og kunder flytter på seg. Uansett hvor du eller kundene dine befinner seg i verden, kan du være trygg på at Kredinor løser oppdragene på en profesjonell og effektiv måte

Vi har 50 års erfaring med å bidra til at gjeld blir betalt og inkassosaker i utlandet løst .

Hvorfor velge Kredinor som partner på internasjonal inkasso ?

  • Vår internasjonale avdeling har stor, bred og omfattende kompetanse. De kan internasjonal inkasso, lovverk, konvensjoner og traktater
  • Vi samarbeider med inkassoselskaper og advokater over hele verden som er spesialister på og dedikert til internasjonal inkasso.
  • Vi er medlem av og grunnlegger av European Collectors Association (ECA) som ble etablert i 1981 og har et eksklusivt medlem i alle land i Europa
  • I ECA er alle spesialister på sitt lands  lovverk, kultur og innfordringstiltak. Alle medlemmer har bred språklig kompetanse
  • Gjennom vårt nettverk finner vi «bortgjemte» skyldnere over hele verden.
  • Våre oppdragsgivere får rapporter og oversikter i hver eneste sak som vi har mottatt til behandling.
  • Kredinors internasjonale avdeling er ditt kontaktpunkt uansett hvor i verden innfordring skjer
  • Vi tilbyr konkurransedyktige priser på innfordring over hele verden.

ECA – European Collectors Association

ECA ble stiftet av blant andre Kredinor i 1981. Administrerende direktør i Kredinor, Tor Berntsen var styreleder og president i ECA i 12 år. Organisasjonen består av ett medlem i hvert europeiske land og fungerer som et nettverk for europeiske inkassoselskaper. Medlemmene i ECA møtes til en årlig generalforsamling, noe som bidrar til tett og nær kontakt mellom inkassoselskapene. Det er også svært kort vei til høyeste ledernivå i disse virksomhetene noe som er med på å sikre at våre saker gis høy prioritet og den beste behandling.

Les mer om ECA her. 

Du kan være trygg på at ved behov for hjelp fra et inkassoselskap som er medlem i ECA får du høy prioritet og 100% profesjonell saksbehandling.

Kontakt oss

Har du saker liggende som du ønsker å få vurdert og behandlet, eller ønsker du ganske enkelt å snakke med oss om behandling av saker i land utenfor Norge er det bare å ta kontakt med oss.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor Internasjonal inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Les mer om inkasso her.