Offentlig sektor

Vi har høy kompetanse på offentlige krav. Dette omfatter alt fra kommuner med legalpantekrav og usikrede krav – til fylkeskommuner som jobber med krav knyttet til tannhelse, bibliotek og videregående skoler. Videre bidrar vi opp mot statlig tilsyn med diverse krav og bøter, avfallsselskaper, universiteter og høyskoler.

Løsninger som dekker nye behov

Kredinor har som mål å være den mest attraktive og beste leverandør av inkassotjenester til offentlig sektor. Vi er ledende på gode integrasjoner som effektiviserer arbeidsdagen til våre kunder. Samtidig muliggjør vi fortløpende oppdatering til kundens økonomisystem på endringer i inkasso porteføljen.

Kredinor dekker et voksende behov for løsninger som bidrar til å økt effektivitet, større tilgjengelighet og digitalisering av flere tjenester.

Forenkling og spart tid

Med våre integrasjonsløsninger dekker vi behovene til de som etterspør enkle og sømløse koblinger mot deres økonomisystem. Kredinor har også utviklet egen API som gjør det enkelt for oppdragsgivere å integrere seg med webservice mot våre systemer. De ferdige integrasjonene er enkle å sette opp og bidrar til mindre manuell håndtering og færre feilregistreringer. I tillegg bruker de litt mindre tid hver dag med automatisk filutveksling. I vår kundetilpassede Kredinor Online kan oppdragsgiver selv laste opp saker, følge saksgangen, kommunisere med oss på mail og ta ut rapporter.

Integrasjonsløsningen automatiserer og forenkler overføring av saker, oppdatering av innbetalinger, renteberegninger etc. slik at oppdragsgivers reskontro er oppdatert og ajour til enhver tid

Spesialister på offentlige krav

Kredinor har lang og omfattende erfaring med å løse krav tilknyttet det offentlige. Det krever grundig og nøyaktig arbeid med oppfølging av de ulike kravene, da sårbarheten til mange av de som skylder penger er stor. Avdelingen i Kristiansund har omfattende erfaring med å løse offentlige krav og problemstillinger – på en så skånsom og forutsigbar måte som mulig for sluttkunden – og oppdragsgiver.

Alle kunder innenfor offentlig sektor håndteres av våre dyktige kolleger ved Kredinors avdelingskontor i Kristiansund.

Kundeløfter til Offentlig sektor:

  • Vi er der kundene er – lokal tilstedeværelse i hele landet gjennom kontor i ni byer
  • Bransjens beste spesialistmiljø i Kristiansund, med spisskompetanse på offentlige krav
  • Kundeansvarlige som er tett på våre oppdragsgivere med lang erfaring fra å jobbe med offentlig sektor
  • Solid faglige bidrag gjennom opplæring, kurs og seminarer med dyktige forelesere
  • Integrasjonsløsninger som «kobler» Kredinor med vår oppdragsgiver, og sikrer forutsigbar og riktig fil-flyt
  • Høy løsningsgrad gjennom tett oppfølging på saker og utestående gjeld.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.