Hvorfor velge Kredinor?

Kredinor er Norges største inkassoselskap med markedets mest moderne løsninger innenfor betalingsoppfølging og inkasso. Selskapet er et samvirke hvor kundene også er eiere. De har felles interesser i at Kredinor har kundevennlige løsninger, som ivaretar mennesker i en utfordrende økonomisk situasjon, samtidig som pengene kommer inn.

I Kredinor er menneskene merverdien

Løsninger i hele verdikjeden

De senere årene har stadig flere oppdragsgivere henvendt seg for å overlate en større del av verdikjeden til Kredinor. I tillegg til inkasso leverer vi nå løsninger innenfor fakturering, purringer, reskontroadministrasjon og kundeservice. Her ivaretar vi alt fra betalingsløsninger, til ren kundeoppfølging og kundeservice. Vi følger også opp eventuelle rettslige tiltak. Vi velger alltid de distribusjonskanalene for faktura og inkassokrav som gir raskest betaling. Samtidig har vi utviklet enkle og intuitive løsninger som gjør det lettere for sluttkunden å få oversikt, finne løsninger og betale.

Vi velger alltid de distribusjonskanalene for faktura og inkassokrav samt de betalingsløsninger som gjør at pengene kommer raskere inn.

Lønnsom kundeinnsikt

I tillegg til høy løsningsgrad gjennom enkle og kundevennlige løsninger, har vi en analyseavdeling som er en av landets beste på kundeinnsikt. De håndterer Norges største kundedatabase med betalere. Ved å «vaske» virksomhetens portefølje inn mot databasen kan de foreslå effektive løsninger for oppfølging av sluttkunder frem til betaling. Det innebærer også forslag til mer presis kundeoppfølging. Det gjør også at vi får raskere inn på konto, god likviditet og økt forutsigbarhet for deg som oppdragsgiver.

Vår analyseavdeling forvalter Norges største database av betalere, noe som gjør oss mer presise i kundeoppfølgingen. Det vil bidra til gode kundeopplevelser og pengene raskere inn på konto.

Enkle løsninger gir raskere betaling

Vi jobber kontinuerlig med nye og brukervennlige løsninger. Sluttkunden får tilbud om disse via digitale brev, SMS, på kredinor.no og Min side. Oppdragsgiver får tilgang til disse gjennom våre sømløse integrasjoner og på Kredinor Online. Vi tilbyr også superenkle betalingsløsninger, gjennom Let`s pay for fakturakunder og Betal nå for inkassokunder. Begge disse betalingsløsningene gir raskere betaling fra sluttkunden. Hvis for eksempel bredbåndsleveransen stenges på grunn av manglende betaling, sender vi en SMS og leveransen gjenåpnes på mindre enn et minutt etter at kunden betaler gjennom Betal nå.

Gjennom Kredinor Online og våre sømløse integrasjoner får våre oppdragsgivere god oversikt og tilgang til all informasjon. Dette bidrar til å frigjøre tid til virksomhetens kjernevirksomhet.

Tettere på marked og kunder

Som samvirke har Kredinor en langsiktig strategi om å være tettere på våre oppdragsgivere og deres kunder. Vår virksomhet strekker seg helt tilbake til 1905. Våre digitale løsninger gjør oss lett tilgjengelig gjennom Min side, Kredinor Online og kredinor.no. Vår chatrobot Nora er alltid tilgjengelig. Foruten dette har vi dyktige mennesker i alle ledd – fra Kundeservice, saksbehandlere og kundeansvarlige til analyse, juridisk avdeling med våre advokater.

Vi bidrar med nye og moderne løsninger som gjør det enkelt å bli kunde – og komme raskt i gang som oppdragsgiver hos Kredinor.

Merverdi for medlemmer i Kredinor

Kredinor jobber kontinuerlig med å gi gode kundeopplevelser både hos oppdragsgiver og sluttkunden. Vi er konkurransedyktige på pris, uavhengig av behov og størrelse på virksomheten. Videre tilbyr vi kostnadsfrie kurs og har utviklet en omfattende kompetanseweb med solid inkassofaglig innhold. Overskuddet i Kredinor  kan også etterbetales som utbytte, basert på størrelsen på omsetningen virksomheten har i løpet av et år. Våre moderne løsninger gjør det enkelt å bli kunde – og rutinene for implementering gjør det raskt å komme i gang som oppdragsgiver hos Kredinor.  Som eier og medlem i samvirket Kredinor skal våre oppdragsgivere derfor være trygge på at vi ivaretar både dem og deres kunder på aller beste måte.

Bli kjent med noen av våre løsninger.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.
  • Personvern i Kredinor
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.