Få betaling raskt

Kredinor er Norges største inkassoselskap, med moderne løsninger innenfor fakturering, betalingsoppfølging og inkasso.

Vår viktigste oppgave er å følge opp kundene dine på en profesjonell, forutsigbar og respektfull måte, gjennom enkle og brukervennlige løsninger – og markedets beste kundeservice. Det bidrar til raskere betaling og fornøyde kunder.

Som oppdragsgiver i Kredinor er du også vår kunde.


Hvorfor velge Kredinor?

Bidrar vi som inkassoselskap til å øke gjeldsbyrden for de som skylder penger, eller jobber vi med å løse utfordringene slik at de kan gjøre opp for seg så raskt og rimelig som mulig?

Hos Kredinor har vi forpliktet oss til å ta vår del av ansvaret og alltid sette den som skylder penger først.

Er dette i samsvar med dine interesser som oppdragsgiver?
Ja, absolutt!

Les mer om dette her.

Rask registrering

Bedrifter

Rask registrering av din bedrift og dine inkassosaker

 

Bedriftsregistrering

Regnskapsførere

Rask registrering av dine klienter og deres inkassosaker

 

Registrering

Våre tjenester

Vår viktigste oppgave er å følge opp ubetalte krav på en god og forutsigbar måte frem til kunden betaler. Jo tidligere, desto bedre.

Gjennom enkle løsninger og gode innloggede tjenester bidrar vi til en enklere hverdag for de som skylder penger.
Det bidrar til god betalingsflyt, en forutsigbar pengestrøm og økt lønnsomhet hos våre oppdragsgivere. Til sammen oppfyller dette visjonen vår om å bidra til sunne økonomiske forhold for alle.

Kredinor Innsikt

Hvert kvartal lager vi rapporten «Kredinor Innsikt» som kombinerer nøkkeltall fra inkassoutviklingen med aktuelle makrotrender og problemstillinger. Med om lag 30% av inkassovolumet i Norge gir Kredinors tall viktig informasjon om betalingsatferd.

På denne siden legger vi ut opptak fra våre kvartalsvise webinarer. Under hvert videoinnslag finner du en lenke til vår fullstendige kvartalsrapport.

 

Kurs og Seminarer

Kredinor leverer merverdi til våre oppdragsgivere gjennom kurs, seminarer og fagsamlinger. I tillegg setter vi opp digitale webinarer som fungerer side om side med fysiske kurs og møteplasser. Tilbudet inkluderer også e-læring gjennom Kredinor Kompeanseweb.

Se alle kurs og seminarer her. 

Personlig økonomisk rådgivning til dine ansatte – Kan

 

Gi kollegaene dine verktøyet de trenger for å få full kontroll på økonomien sin – det gir avkastning både for arbeidsgiver og ansatte.

 

Les mer om Kan her.