Energi

Vi er i dag markedsleder på betalingsoppfølging og inkasso innenfor kraft- og nettkrav i Norge. Vi er spesialister, kjenner behovene i energibransjen og følger alle endringene tett. Mange av våre enkle, nye løsninger er utviklet med bakgrunn i kundebehov i nettopp energibransjen.

Løsninger – i hele eller deler av verdikjeden

Vi leverer inkassoløsninger til mer enn halvparten av det norske energimarkedet og håndterer årlig en halv million inkassosaker på vegne av bransjen. Inkasso på strøm har høy løsningsgrad, men det er de siste prosentene som er vanskelig å løse. De løser vi ved hjelp av vår omfattende kompetanse og våre veltilpassede løsninger. Tidligere i verdikjeden leverer vi de beste og mest effektive løsningene fra fakturering via eventuelle purringer til betaling. Hele veien gjør vi det enkelt å få oversikt og betale for kunden.

Stengeløsning for strøm

Vår stengeløsning ble først utviklet ut fra behov i energimarkedet. I de tilfellene betaling ikke kommer og strømmen stenges tilbyr vi enkel og rask gjenåpning av stengt strøm gjennom betalingsløsningen Betal nå. Når strømmen stenges, etter flere varsel og tett oppfølging, sendes en SMS med link til Betal nå. Hvis kunden velger å betale gjennom Betal nå kan betaling, registrering og gjenåpning skje der og da i løpet av 2-3 minutter. Det eneste sluttkunden trenger å gjøre etter betaling og klarsignal på SMS, er å trykke på en knapp i eget sikringsskap.

Bransjens beste løsningsgrad

Kredinor har Norges største database av betalere innenfor strøm og nettkrav. Det store datagrunnlaget setter vi i kombinasjon med analyse- og beslutningsmodeller og sikrer løsning selv på de vanskeligste sakene. Vi går rettslig der andre avslutter sakene på grunn av manglende innsikt. Det bidrar til at vi har markedets beste løsningsgrad, både fordi vi kan energimarkedet og behandler folk med respekt.

Hvis kunden velger å betale gjennom Betal nå kan betaling, registrering og gjenåpning av stengt strøm skje der og da i løpet av 2-3 minutter.

Integrasjoner mot CGI og Enoro

Våre integrasjonsløsninger sikrer sømløse overganger og oppdatering i nåtid hos våre oppdragsgivere. Vi sikrer en kontinuerlig utvikling av bransjens mest sømløse og effektive innfordringsmodell gjennom våre strategiske samarbeid med CGI og Enoro.

Juridisk kompetanse innenfor energi

Innenfor energi har vi utviklet unik kompetanse i Juridisk avdeling. De kan bistå våre oppdragsgivere med rådgiving og håndtering av problemstillinger i pågående saker. Det bidrar til å gjøre gode vurderinger tidlig, og sikre raskere løsning av kompliserte saker.

Kjøp av porteføljer

Vi tilbyr kjøp av energiporteføljer og setter inn våre spesialister på betalingsoppfølging og inkasso i oppfølgingen frem mot betaling. Ved å overlate disse til Kredinor vil selskapet få en bedre likviditet og positiv resultateffekt i regnskapet.

Utnytte data til prosessoptimalisering

Det er flere muligheter for å utnytte vår enorme kundedatabase, omfattende kompetanse og vårt erfaringsgrunnlag innenfor energi. Vårt analyseavdeling kan blant annet utvikle følgende innenfor energiområdet:

  • Presise prognoser for tap
  • Holdback og prospectløsninger
  • Risiko og depositumløsninger
  • Styringsinformasjon

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.