Telecom

Vi har en ledende posisjon innenfor telecombransjen ved å levere løsninger som får fart på pengestrømmene hos våre oppdragsgivere. Dette er en bransje med pressede marginer og outsourcing av innkrevingen til Kredinor er en smart måte å optimalisere driften på.

En stadig større del av verdikjeden

I tillegg til fakturering, purringer og inkasso leverer vi også kundeservice på telefon innenfor Telecom. Vi har gode og forutsigbare rutiner med kundeoppfølging hvis betaling uteblir. I retur får oppdragsgiverne innbetalinger lenge før forventet, samtidig som det gode kundeforholdet til sluttkunden ble godt bevart.

Ved å levere effektive løsninger i hele verdikjeden er ambisjonen at våre oppdragsgivere skal få raskere betaling fra kundene sine enn om de gjør jobben selv.

Enkle betalingsløsninger

Innenfor Telecom er enkelhet viktig for å få raske betalinger og helhetlige oppgjør. Samtidig skal våre oppdragsgivere se at de sparer både tid og penger ved å overlate jobben til oss. Med betalingsløsningen Let`s pay og Betal nå vil både sluttkunde og oppdragsgiver kunne ha god kontroll. Fordelen med våre betalingsløsninger er at innbetalingen oppdateres på saken i samme sekund som sluttkunden betaler.

 

Mobilen det viktigste i livet

Blant mange, spesielt de unge, er stengt mobiltelefon noe av det verste som kan skje dem. De har heller tomt kjøleskap fremfor at telefonen blir stengt. Derfor er det viktig å tydeliggjøre konsekvenser hvis de ikke har betalt mobilregningen sin. De unge skylder forholdsvis lave beløp og har enkle saker å få ordnet opp i, og desto viktigere er det å ta tak i det før det blir et problem for dem.

I dag oppleves stengt mobiltelefon som noe av det verste som kan skje dem, spesielt de unge. Mange har heller tomt kjøleskap enn å risikere stengt mobilabonnement.

Stengeløsning for mobil

I stedet for tidkrevende oppfølging innenfor inkasso kan oppdragsgiver velge å stenge mobilabonnementet ved manglende betaling. Det oppleves alvorlig å bli «stengt ute» for mange. Vi har gode rutiner på å forebygge stenging gjennom blant annet betalingsløsningene våre hvor beskjed sendes via SMS, med direkte link til betaling.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. Dersom henvendelsen ikke gjelder for salgsavdelingen til Kredinor vil den ikke bli besvart. Trenger du hjelp til å løse en sak anbefaler vi at du benytter deg av våre selvbetjeningsmuligheter på «Min sider» på www.kredinor.no, der kan du også chatte med oss. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.