Forbrukertrender 2021 – se sendingen

Her snakker vi om alt fra høye strømpriser til angstsparing, og det faktum at folk flest har fått seg en støkk fra pandemien.

For å belyse tema hadde vi med oss et svært kompetent og spennende panel bestående av: Elisabeth Holvik, sjeføkonom i Sparebank1, Paal Fure, administrerende direktør i dentsu Norge og Nord Europa og Magnus Solstad, analysesjef i Kredinor. Vår programleder var den rutinerte journalisten Håkon Haugsbø.

Forbrukertrender 2021 - se sendingen her

Her er en forhåndsteaser på Forbrukertrender

Sendingen foregikk 20. oktober kl. 09.30-10.15

 

Panelet i Forbrukertrender 2021

Håkon Haugsbø

Journalist og programleder

Håkon Haugsbø er en erfaren journalist og solid programleder. Han vil ta oss og paneldeltagerne igjennom programmet slik at vi sitter igjen med ny innsikt om Forbrukertrender 2021 – fra et makro og mikro perspektiv.

Elisabeth Holvik

Sjeføkonom Sparebank1

Elisabeth Holvik er en anerkjent og godt likt fagperson. Hun har lang erfaring som sjefsøkonom innenfor bank og finans samt en rekke roller som ekspert og formidler av kunnskap om marked og utvikling. Hun vil gi oss sitt tidsbilde av det hun ser av trender. Elisabeth Holvik er Sosialøkonom, med et sterkt engasjement og mange verv, deriblant rollen som fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv.

Paal Fure

Administrerende direktør, Dentsu Norge og Nord Europa

Gjennom Paal Fure får vi med oss en av Norges fremste fagpersoner innenfor markedsføring og merkevarebygging. Han har mangeårig erfaring som strategisk rådgiver og ansees som en tungvekter innenfor trendanalyse og fremtidsorientering.  Paal Fure er sivilmarkedsfører, men mangler én eksamen ifølge seg selv.

Magnus Solstad

Analysesjef, Kredinor

Med Norges største kundedatabase av betalere innenfor inkasso har Solstad tilgang til solid innsikt om hva som rører seg av trender innenfor betaling og inkasso. Han har blant annet omfattende erfaring fra kredittanalyse i bank- og finansmarkedet. Solstad har en master i økonomi og ressursforvaltning.

Takk for at du følger oss!

Dato
20.10.2021 9:30
Til
20.10.2021 10:15