På grunn av planlagt vedlikehold vil våre innloggede tjenester være stengt onsdag 29.september fra kl 21:00 til torsdag 30.september kl 01:00.

Forbrukertrender 2021

Kredinor SA inviterer til direktesendt webinar den 20. oktober kl. 9.30-10.45, med tema Forbrukertrender 2021 – sett i et makro og mikro perspektiv.

Vi har med oss et svært kompetent og spennende panel med unik innsikt fra sine ståsted: Elisabeth Holvik, sjeføkonom i Sparebank1, Paal Fure, administrerende direktør i Dentsu Norge og Nord Europa og Magnus Solstad, analysesjef i Kredinor SA. De vil gi sine perspektiver og samtidig si litt rundt hvordan de tror det vil påvirke oss som individer, befolkning og samfunn.

Programleder for sendingen vil være den rutinerte journalisten Håkon Haugsbø.

Program
Kl. 09.20-09.30, Link til sendingen åpner
Kl. 09.30, Direktesending, Forbrukertrender 2021
Kl. 09.30, Innledning v/programleder Håkon Haugsbø
Kl. 09.35, Perspektiver
– Elisabeth Holvik, sjeføkonom Sparebank1
– Paal Fure, administrerende direktør Dentsu Norge og Nord Europa
– Magnus Solstad, analysesjef Kredinor SA
10.45, Takk for denne gang

Vi sender link til møterommet for direktesendingen 2 dager før webinaret.
Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret, til: marked@kredinor.no.
Vi sender en liten evaluering i etterkant av webinaret.

Vi har gleden av å presentere panalet:

Elisabeth Holvik

Sjeføkonom Sparebank1

Elisabeth Holvik er en anerkjent og godt likt fagperson. Hun har lang erfaring som sjefsøkonom innenfor bank og finans samt en rekke roller som ekspert og formidler av kunnskap om marked og utvikling. Hun vil gi oss sitt tidsbilde av det hun ser av trender. Elisabeth Holvik er Sosialøkonom, med et sterkt engasjement og mange verv, deriblant rollen som fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv.

Paal Fure

Administrerende direktør, Dentsu Norge og Nord Europa

Gjennom Paal Fure får vi med oss en av Norges fremste fagpersoner innenfor markedsføring og merkevarebygging. Han har mangeårig erfaring som strategisk rådgiver og ansees som en tungvekter innenfor trendanalyse og fremtidsorientering.  Paal Fure er sivilmarkedsfører, men mangler én eksamen ifølge seg selv.

Magnus Solstad

Analysesjef, Kredinor SA

Med Norges største kundedatabase av betalere innenfor inkasso har Solstad tilgang til solid innsikt om hva som rører seg av trender innenfor betaling og inkasso. Han har blant annet omfattende erfaring fra kredittanalyse i bank- og finansmarkedet. Solstad har en master i økonomi og ressursforvaltning.

Håkon Haugsbø

Journalist og programleder

Håkon Haugsbø er en erfaren journalist og solid programleder. Han vil ta oss og paneldeltagerne igjennom programmet slik at vi sitter igjen med ny innsikt om Forbrukertrender 2021 – fra et makro og mikro perspektiv.

Hjertelig velkommen!

 

 

 

Dato:
20.10.2021 9:30
Til:
20.10.2021 0:00