Formiddagsseminar Invoicing Services

Bli med på årets viktigste høydepunkt for Invoicing Services

Kredinor har gleden av å invitere deg til årets mest spennende møteplass for ledere og ansatte innen Invoicing Services. Seminaret foregår på Scandic Sjølyst, Sjølyst plass 5, Oslo den 27. september. Det blir enkel bevertning fra kl 08.30 oppstart kl. 09.00 og avsluttes kl.12.00 med lunsj.

Seminaret passer for deg som allerede er eksisterende kunde, for deg som ønsker å bli det eller rett og slett bare er nysgjerrig over hva Kredinor kan tilby innenfor Invoicing Services.

Dette blir en morgen fylt med innsikt, inspirasjon, og kanskje litt humor? Vi har satt sammen et spennende program som vil gi deg nye perspektiver på Invoicing Services i Kredinor. Vi vil snakke om Kunstig intelligens, nye produkter og tjenester, hvordan øke inntekter og redusere risiko, verdien av effektiv kunde- og fakturasupport m.m.

Selvfølgelig vil det også være tid for nettverksbygging, der du kan knytte nye kontakter og utveksle ideer med likesinnede.

PROGRAMMET FINNER DU HER!

Så hva venter du på?
Meld deg på nå, og sikre deg en plass på dette spennende arrangementet. Vi lover at du vil reise hjem fra seminaret med ny kunnskap, inspirasjon og kanskje til og med noen nye bekjentskaper!
Du mottar en bekreftelse når du har meldt deg på.

Arrangementet er kostnadsfritt.

Vi håper du har tid og anledning til å delta, vi gleder oss til  se deg!

Hjertelig velkommen!
Kredinor AS

Her er noen av foredragsholderne du vil møte

Siri Jensen

Head of ARS/Invoicing Services, Kredinor

 

Andreas Komnæs

Head of New Products and Services, Kredinor

Marie Olaussen

Samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad, forfatter på Cappelen Damm, podkaster og konferansier/debattleder.

Dato
27.09.2023 9:00
Til
27.09.2023 12:00