Kredinor Bank og Finans seminaret

Seminar for bank og finans bransjen

BANK OG FINANS SEMINARET 2023

Vi har glede av å invitere våre oppdragsgivere innenfor bank og finans til Kredinor Bank og Finans seminaret 2023 som arrangeres i hyggelige omgivelser på Clarion Hotel The Hub fra 25. – 26. oktober.

Vi har satt sammen et rikholdig program som gir deg og dine kolleger faglig påfyll, nyheter, inspirasjon og muligheter til erfaringsutveksling med bransjekolleger.

Programmet består av alt fra inspirasjonsforedrag til faglig relevante tema, praktiske tips og råd til en mer effektiv hverdag- og rene oppdateringen som er viktige og relevante innen Bank og Finans.

Programmet for 25. – 26. oktober finner du her!

Pris:
Konferanseavgiften dag og kveld er kr 2.500,- ink.mva som inkluderer 2 x dagpakker med lunsj, faglig program, pausemat, aperitiff samt 3-retters middag med drikke til måltidene.

Konferanseavgift dagtid 25.- 26. oktober kr 1.700 – inkl. mva. som inkluderer 2 x dagpakker med lunsj, faglig program, pausemat og drikke til måltidene.

Ønsker du hotellopphold med frokost kan du bestille det ved påmelding.
Fra onsdag 25.10 til torsdag 26.10 – kr 1.650,- inkl.mva.
Ekstradøgn fra tirsdag 24.10 til onsdag 25.10 – kr. 1.650,- inkl. mva.
Alt som noteres på rommet må betales av den enkelte ved utsjekk. Konferanseavgift og hotellopphold blir fakturert fra bookingsystemet Proviso etter seminaret.

Påmeldingsfristen er nå gått ut og påmeldingen stengt – ta kontakt med marked@kredinor.no hvis du ønsker å delta.

Du mottar en bekreftelse når du har meldt deg på seminaret.

Vi håper du har tid og anledning til å delta, vi gleder oss til  se deg!

Hjertelig velkommen!
Hilsen Kredinor AS

Her er noen av foredragsholderne du vil møte

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom, SpareBank 1

Kathrine Aspaas

Forfatter, foredragsholder og programleder

Tommy Steine

Programleder, sanger og stand up-komiker

Møteleder

Terje Kvitrud

Industry Lead Bank, Kredinor

Middag og underholdning

Etter det faglige onsdag 25.10 invitere vi til en hyggelig sosial del med aperitiff, underholdning og 3-retters middag i Hyde Park på Clarion Hotel The Hub. Vi møtes til aperitiff kl. 18.15 i foajéen i 1 etg. Under middagen vil Karoline Amb med band stå for underholdningen og skape god stemning. Karoline Amb er mest kjent for sine show og konserter, har produsert 6 album (da hovedsakelig på norsk og dialekt), holder foredrag og har skrevet bok.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Hotellet

Clarion Hotel The Hub har en av de beste beliggenhetene i Oslo rett ved sentralstasjonen. Gjestene kan nyte fantastisk utsikt fra Norda-restauranten og Calmeyers Hage bar i 13. etasje, og en flott urban stemning i Hub Bar i 1. etasje. Clarion Hotel the Hub er Oslos ledende forretningshotell og et naturlig valg for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og kulturarrangementer

Gå inn på denne linken for å lese mer om hotellet

Dato
25.10.2023 10:00
Til
26.10.2023 13:00