Handelswebinar – «Advokatens verktøykasse»

Et webinar innenfor irregulære inndrivelsesløp – hastesaker, konkurs og tvist og er tilpasset våre oppdragsgivere i handelsbransjen.

Kredinor har gleden av å invitere til Handelswebinar hvor vi tar for oss aktuelle og spennende temaer.

Program :

«Advokatenes verktøykasse»
Irregulære inndrivelsesløp – hastesaker, konkurs og tvist
v/ Mathias Haugan, advokat, Kredinor

«Tvistesaker – rutnier og løsninger»
v/ Sverre Fykse, Internrådgiver, kvalitet og rutine, Kredinor

Nytt og Nyttig fra Kredinor
«Oppdateringer på vår tjeneste Kredinor Innsikt»
v/ Siri Jensen, avdelingsleder Fakturaservice, Kredinor

Møteleder
Martin Brekke, Key Account Manager, Kredinor

Webinaret er kostnadsfritt for medlemmer og kunder av Kredinor. De som melder seg på vil få tilsendt link til «møterommet» to dager før webinaret. Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret, til: marked@kredinor.no. Vi sender foiler og en liten evaluering i etterkant av webinaret.

Hjertelig velkommen!

Foredragsholdere

Mathias Haugan
Advokat, Kredinor

Mathias jobber med alle kravtyper i Kredinor og er spesialisert innen tunge tvistesaker. Han prosederer jevnlig i domstolene, deriblant krevende saker innenfor bank/finans og handel. Mathias sitter i fagutvalget for Tvangsfullbyrdelse og inkasso ved Juristenes utdanningssenter og har der ansvaret for det årlige ajourføringsforedraget.  .

Sverre Fykse
Internrådgiver, kvalitet og rutiner i Kredinor
Sverre begynte sin inkassokarriere i 2008 som kundebehandler på kundesenteret i Kredinor før han etter hvert ble saksbehandler og bevillingshaver på handelsteamene på Oslo-kontoret. I 2020 begynte han som Internrådgiver innen kvalitet og rutiner der han gjennomfører internkontroll på saksbehandlingen i Kredinor, samt følger opp og utvikler rutiner.

Siri Jensen
Avdelingsleder Fakturaservice i Kredinor
Siri er utdannet jurist og har lang erfaring fra Kredinor hvor hun har innehatt ulike roller. Hun tok over ansvaret for avdelingen for 1 år siden og har i den perioden hatt stort fokus på effektivisering og strategiplanlegging for produktet.

 

Dato
19.05.2022 9:00
Til
19.05.2022 10:00