“Hva skjer etter koronaen?”

Her kan du se sendingen vår fra 19. mai 2021 i opptak. Varighet 45 minutter.

Kredinor inviterte til direktesending fra studio, hvor vi hadde med et panel av dyktige fagprofiler til å snakke om tema; hva skjer etter koronaen?

Ja, hva skjer med mennesker, næringsliv og økonomien etter pandemien? Over natten fikk vi alle livet snudd på hodet. Hvordan har vi klart oss? Finnes det noen felles lyspunkter der fremme, og hva kan være potensielle farer?

Programleder Håkon Haugsbø var tidligere journalist i NRK. Han ledet sendingen fra studio med blant andre en av dem som er tettest på pulsen i markedet, sjefstrateg Erik Bruce fra Nordea. Videre var en av de dyktigste på omstilling og vekst innenfor Handel med oss, Kjersti Hobøl, toppsjef i Nille. Vi hadde også med oss en fremragende filosof Henrik Syse, som vet mye om hva kriser gjør med oss og hvordan vi kan komme oss ut av dem. Fra egne rekker var vår administrerende direktør Tor Berntsen, som gav en oppdatering innen inkasso og hva han tror kommer etter koronaen.

Klikk og se sendingen!

Forelesere

Håkon Haugsbø

Journalist og moderator for vår panelsamtale 19.mai. Han er kjent for; sitt skarpe blikk og ser poenget der andre ser problemer.

Henrik Syse

Filosof og forsker

 

Vi kan tro at det umiddelbare, selve krisen, er det viktigste i hele verden. Det at noe er dramatisk, gjør det ikke nødvendigvis til det aller viktigste. Vi må derfor ikke glemme andre store utfordringer, men være håpefulle og få øye på det som er godt også midt oppi krisen, forteller Syse.

Kjersti Hobøl

Toppleder i Nille

Kjersti Hobøl, adm. direktør i Nille tror koronaen har understreket behovet for folk å treffe andre. Hun tror at de fysiske butikkene må være et sted for inspirasjon, eksempelvis få ideer til hvordan man skal dekke et pent bord før de kjøper noe. Etter koronaen tror hun på mer sømløse overganger mellom inspirasjon i de fysiske butikkene og netthandel.

Erik Bruce

Sjefstrateg i Nordea

 

Det er grunn til å være optimistiske på økonomiens vegne. Når aktivitetsknappen skrus på igjen vil det gå raskt å få økonomien tilbake til en mer normal situasjon. Det er hovedbudskapet fra Nordea.

Dato
19.05.2021 9:00
Til
19.05.2021 9:45
Varighet:
45 minutter