Lansering av «Kredinor Innsikt»

Webinar for kunder og medlemmer av Kredinor

Vi har gleden av å invitere deg til lansering av vårt kredittstyringsverktøy «Kredinor Innsikt», innenfor Fakturaservice, torsdag 10. mars kl. 09.00 -09.45.

«Kredinor Innsikt – Det har aldri vært enklere å få komplett oversikt over betalingsatferden til dine kunder»
v/Jo Fjeldstad, salgs- og konseptansvarlig for Fakturaservice, Kredinor
Vi er stolte over å kunne presentere vårt nye kredittstyringsverktøy «Kredinor innsikt», der alle relevante reskontro- og faktureringsdetaljer presenteres i visualiseringsverktøyet Microsoft Power BI på en, dynamisk og intuitiv måte. Verktøyet gir et unikt grunnlag for å ta beslutninger rundt kredittstyring, og gir deg full oversikt over reskontro og betalingsadferd på overordnet nivå, og ned i detaljene – med nyttige segmenterings, drill-down og eksport funksjoner. Aldri har det vært enklere å få komplett kontroll over din portefølje!

«Robotisering av manuelle reskontroprosesser»
v/Valeria Kan, fagansvarlig for Fakturaservice, Kredinor
Valeria forteller om Kredinors erfaringer med å ta i bruk avansert robotteknologi for å robotisere prosesser som for andre er manuelle og tidkrevende. Hun sier også litt om hvilken effekt dette har for sluttkunde, oppdragsgiver og oss som avdeling.

Møteleder: Siri Jensen, avdelingsleder for Fakturaservice, Kredinor

Webinaret er kostnadsfritt for medlemmer og kunder av Kredinor. De som melder seg på vil få tilsendt link til «møterommet» to dager før webinaret. Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret, til: marked@kredinor.no. Vi sender foiler og en liten evaluering i etterkant av webinaret.

Hjertelig velkommen!

Forelesere

Siri Jensen
Avdelingsleder Fakturaservice, Kredinor

Siri er utdannet jurist og har lang erfaring fra Kredinor hvor hun har innehatt ulike roller. Hun tok over ansvaret for avdelingen for 1 år siden og har i den perioden hatt stort fokus på effektivisering og strategiplanlegging for produktet

Jo Fjeldstad
Salgs- og konseptansvarlig på Fakturaservice, Kredinor

Jo har lang erfaring og har jobbet tett med bredt spekter av kunder på Fakturaservice han kjenner bransjenes behov meget godt og har også vært med på å utvikle kredittstyringsverktøyet

Valeria Kan
Fagansvarlig Fakturaservice, Kredinor

Valeria har ansvar for enhetlig og effektiv behandling av fordringshavere, samt oppdatering av rutiner og opplæring på avdelingen. Hun har også ansvar for koordinering av RPA prosesser, automatisering, samt effektivisering av daglige oppgaver.

Dato
10.03.2022 9:00
Til
10.03.2022 9:45